OTA frissítés javítja az új Nexus 7 kijelzőjének hibáját

Farkas Norman - 2013. augusztus 23.

Elérhető a JSS15Q jelzésű OTA frissítés, ami kijavítja az új Nexus 7 súlyos hibáját, mely miatt véletlenszerűen, illetve pontatlanul érzékelte a kijelző az érintéseket. Az update telepítésével elbúcsúzhatnak a felhasználók a tökéletlen kezelhetőség okozta kellemetlenségektől.

Ahogy számos kütyü, úgy az új Nexus 7 is néhány, a forgalomba hozatal előtti tesztek során rejtve maradt buggal került piacra. A rendkívül jó ár/érték aránnyal bíró, Full HD megjelenítővel szerelt tablet legszembetűnőbb és egyben legidegesítőbb hibája abban nyilvánult meg, hogy az érintőképernyő pontatlanul reagált a felhasználó érintéseire.

A Google természetesen nem állt tétlenül a probléma felett, gyorsan dolgozni kezdett a megoldáson, mely végre el is készült: a minap elérhetővé vált a JSS15Q jelzésű OTA (Over The Air) frissítés az új Nexus 7 készülékekre. A javítást tartalmazó update telepítése után megfelelő módon reagál az érintőkijelző a felhasználói utasításokra, így az új Nexus 7 olyan megbízható készülék lehet, mint amilyennek a Google és az Asus eredetileg megálmodta.

 


 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza