Mobil, tablet és laptop kiegészítőkkel rukkolt elő az Adidas

Farkas Norman - 2014. november 17.

Az Adidas egy sor új kiegészítőt – zömében tokokat – dobott piacra, melyek között nemcsak az iPhone, iPad és MacBook felhasználók találhatják meg kedvencüket, hanem bizonyos Motorola, Samsung, Nokia Lumia és BlackBerry készülékek tulajdonosai is.

Az Adidas is gőzerővel készül az ünnepi szezonra. Ezt mutatja, hogy a főként ruházati termékeiről és lábbeliiről ismert vállalat ezúttal a mobil kiegészítők piacát próbálja feldobni néhány ízléses újdonsággal, amelyek közül több népszerű okostelefon, táblagép és laptop felhasználói is válogathatnak.

A zömében tokokat tartalmazó Adidas Originals kollekcióban többek között az iPhone 6 és 6 Plus telefonokhoz, illetve a Samsung Galaxy S5-höz is találunk kiegészítőt, sőt akár meztelen iPad Air vagy iPad mini táblagépünket, valamint  MacBookunkat is felöltöztethetjük a kínálatból. Az Adidas mindemellett készített tokot a Motorola RAZR és a BlackBerry Z10-hez is.

A műbőrből készült tulipánlogós tokok hatékony védelmet kínálnak a készülékek számára. A kinyitható kialakítású kiegészítők fedőlapját mágneses zár tartja a helyén és egy hátlapba épített zsebecskével is felvértezték őket, amelyben tárolhatjuk például névjegykártyának, vagy hitelkártyánkat. A készülékek kényelmét mikroszálas bélés biztosítja, és a tervezéskor arra is figyeltek, hogy a kamera szabadon kikukucskálhasson a tok mögül.

 

Az újdonságok különböző színváltozatokban lesznek elérhetők decembertől az Adidas webáruházában és az Apple Store felületén. A fehér és fehér-arany tokok kizárólag az Apple boltjában jelennek majd meg, egyébként ezek a termékek egyelőre csak az iPhone 5 és 5S mobilokhoz állnak rendelkezésre, az iPhone 6 és 6 Plus modellekre szabott változatok csak 2015 elején debütálnak.

 

 

[Forrás: Slashgear]

Vissza