Frissült a Sharp Touch Display Link alkalmazás

Kütyü Magazin - 2014. november 6.

A Sharp bejelentette megbeszéléseket támogató alkalmazásának frissített verzióját, a Touch Display Link 2.0-t, amely képes összekapcsolni a Sharp BIG PAD érintőképernyőjét akár 50 darab ugyanazon a hálózaton belül található mobileszközzel. 

Frissült a Touch Display Link, amely a képernyő megosztását, illetve fájlátvitelt tesz lehetővé a BIG PAD és a táblagépek, okostelefonok között, valamint a felhasználók távolról vezérelhetik a BIG PAD kijelzőt, és használhatják a kézírást támogató eszközt.

Michael Bailly, a Sharp Europe Visual Solutions üzletágának termékfejlesztési és marketing igazgatója szerint BIG PAD és Touch Display Link együttes használata minden eddiginél egyszerűbbé teszi az információk interaktív bemutatását, maradandó benyomást gyakorolva a közönségre. A Touch Display Link nem csak tükrözi a nagy kijelző tartalmat a kis kijelzőre, hanem lehetővé teszi a valós időben történő interakciót a többi kollégával, még akkor is, ha a munkatárs nem ül ott a szobában.

Az irodai dolgozók körében végzett kutatásunk szerint a megbeszéléseken általában nem mindenki tud hozzászólni, és a megkérdezetteknek csak a 42 százaléka jellemezte “együttműködőnek” a munkahelyi értekezleteit. A BIG PAD kijelzőbe és a Touch Display Link alkalmazásba beépítettük az együttműködést.

A Touch Display Link 2.0 új funkciói:

  • Ideális vállalkozásoknak és nagy irodáknak: Akár 50 eszköz is csatlakoztatható a BIG PAD kijelzőhöz, köztük Apple, Android és Windows PC rendszerű készülékek. Az eszközöknek azonos hálózathoz kell csatlakozniuk, de távolról is használhatók, így például másik irodában vagy otthonról dolgozó munkatársak is használhatják.

  • Eszközök kézíráshoz: A felhasználók írhatnak a BIG PAD kijelzőre saját készülékükön keresztül a rendszer Pen („Toll”) szoftverét használva. A vezeték nélküli érintőtollakat használva a BIG PAD akár négy felhasználónak is lehetővé teszi az egyidejű írást.

  • Fotó megosztás: A felhasználók megoszthatják saját eszközükkel készített fényképeket. A “képjavító” funkció megjelenítésük előtt korrigálja a ferde képeket.

  • Jegyzetelés: Egyszerűen készíthetők személyes jegyzetek a mobil eszközökön. A felhasználó pillanatképet készíthet a BIG PAD megjelenítőről, amit jegyzetekkel láthat el helyi eszközén.

  • Automatikus megbeszélés emlékeztető: A megbeszélés végeztével a BIG PAD-en megjelenített tartalom elmenthető és elküldhető az összes eszközre.


Az elérhető széleskörű interaktív funkciók, az akár négy ember egyidejű írási lehetősége, és az adatok távoli helyekkel történő megosztása teszi a Sharp BIG PAD kijelzőjét tökéletes megoldássá a csoportok közös ötleteléséhez és együttműködéséhez a különböző megbeszéléseken, valamint egyetlen, a részvételt nagyban segítő interaktív tábla használata felgyorsítja a több felhasználó hozzájárulását igénylő feladatok megoldását is.
 

A Touch Display Link 2.0 előre telepített a Sharp BIG PAD „A” modellen, opcionális extra a BIG PAD „B” modellen.

 

 

 

Vissza