Kifogytak Észak-Amerikában a BlackBerry Classic készletek

Farkas Norman - 2014. december 15.

Bár a kanadai gyártó fizikai QWERTY gombsorral érkező újdonsága hivatalosan csak december 17-én debütál, már egy hónapja előrendelhető. Úgy fest, a Classic már ez idő alatt számos vásárló bizalmát elnyerte, hiszen teljesen kiapadtak az Észak-Amerikában rendelkezésre álló raktárkészletek.

A BlackBerry november közepén tette előrendelhetővé a hamarosan hivatalosan is a nagyközönség elé táruló Classic készüléket, amely hagyományos QWERTY gombsorával, könnyű navigálást ígérő trackpadjével és  fizikai híváskezelő gombjaival csalogatja magához a klasszikus elemeket előnyben részesítő felhasználókat.

A BlackBerry 10 rendszer köré épülő jövevény máris igen népszerű, s ezt az bizonyítja, hogy már az előrendelés fázisában gazdára talált az összes rendelkezésre álló példány Észak-Amerikában. Az ottani hoppon maradt rajongók számára nem túl jó hír, hogy csak 2015 januárjában töltik fel a készleteket. Európában egyelőre nincs hasonló gond: a BlackBerry Classic még Németországban, Franciaországban és az Egyesült Királyságban is előrendelhető.

 

 

A hardverét tekintve a középkategóriába sorolandó készülékről hivatalosan december 17-én, szerdán rántja le a leplet a kanadai vállalat, s reméljük, hogy ekkor több olyan részletet is megismerhetünk vele kapcsolatban, amiről eddig nem tudtunk.

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza