Betonálló iPad tok a Logitech nűhelyéből: Logi BLOK

Kütyü Magazin - 2015. július 16.

A Logitech a mai napon mutatta be az új, Logi márkanév alatt futó első termékcsaládját: az iPadekhez gyártott Logi BLOK védőtokokat. A Protective Shell, Protective Case és Protective Keyboard Case alkotta BLOK termékcsalád párnázott sarkainak köszönhetően a benne található iPad akár 1,8 méteres esést, és betonra érkezést is könnyedén átvészel.

„Az iPad egy kiváló termék, sokan ugyanakkor kénytelenek vagyunk ormótlan tokokba rejteni, - és ezzel a szépségről, mobilitásról lemondani - hiszen félünk az esetleges sérülésektől” - mondta el Michele Hermann a Logitech mobil üzletágának alelnöke. „Az új Logi BLOK tokokkal a felhasználóknak többé nem kell választaniuk a biztonság és a trendi kinézet, illetve a maximális kihasználhatóság között.”

A tokok extra erős polimer borítást kaptak a sarkokon, ahol a legnagyobb szükség van rájuk, így akár 1,8 méteres eséstől is megvédik az iPadet, még ha betonra érkezik is.

 

 

A Logi BLOK termékcsalád:

A Protective Shell egy, az iPad Air 2-re és az összes iPad mini modellre tervezett védőburok. A dobozban egy extra képernyőfólia is érkezik, mely a kijelzőt védi a karcolódástól. A Shell egyszerű és letisztult dizájn mellett nyújt maximális védelmet, miközben úgy érezheti a felhasználó, hogy tok nélkül használja tabletjét. A Logi BLOK Protective Shell fekete, piros/ibolya és kékeszöld színekben lesz kapható 39.99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

Protective Shell

 

A Protective Case iPad Air 2-vel kompatibilis. A Shell-lel megegyező mértékű védelmet nyújt, beépített állványának köszönhetően pedig 50 fokos tartományban változtathatjuk a betekintési szöget, így a készülék a nélkül is kényelmesen használható, hogy kézben kellene tartani. A lecsukható fedél pedig megvédi a képernyőt az esésektől, sérülésektől. A Logi BLOK Protective Case fekete, piros/ibolya és kékeszöld színekben lesz kapható 69,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

Protective Case

 

A Protective Keyboard Case egy multifunkciós védőtok, ami a termékcsalád minden előnyével segíti az iPad Air 2 tulajdonosokat. Védelmet nyújt olvasás és böngészés közben, miközben állványa segíti a kéznélküli használatot. A lecsatolható billentyűzet – mely a képernyő védelmét is ellátja – kényelmes gépelést biztosít, hiszen megkapta a szokásos iOS® gyorsbillentyűket is. A Logi BLOK Protective Keyboard Case fekete és kékeszöld színekben lesz kapható 129,99 eurós ajánlott kereskedelmi áron.

Protective Keyboard Case

 

A Shell, a Protective Case és a Protective Keyboard Case várhatóan augusztus elejétől lesz kapható az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Új-Zélandon és néhány kiemelt európai országban. További információt a Logitech weboldalán találsz a kiegészítőkről.

 

 

Kulcsszavak: tok, iPad Air 2, Logitech
Vissza