Újabb Micromax telefon a színen – Canvas 5

Czipperer Dia - 2015. november 5.

Néhány évvel azután, hogy a Micromax piacra dobta Canvas 4 okostelefonját, most megjelent a készülék utódja a Canvas 5 személyében.

A Micromax piacra dobta legújabb mobilját, a Canvas 5 névre keresztelt eszközt, amely az olcsó mobilok sorát erősíti a maga 183 dolláros árcédulájával. A készülék online és a hagyományos kiskereskedelmi láncok kínálatában is elérhető Indiában.

Az Android 5.1 Lollipop alapú mobil lelke egy nyolcmagos Media Tek MTK6753-as lapka, amely 1,3 GHz-es órajelen pörög. A dual SIM támogatással is rendelkező 5,2 hüvelykes, Full HD kijelzős mobil továbbá 3 gigabájt RAM-ot és 16 gigabájt belső tárhelyet kapott. 

A készülék főkamerája 13, előlapi fénylesője pedig 5 megapixeles képességekkel felruházva érkezik. A hátlapon helyet kapott példány továbbá a Samsung 3M2-es képérzékelőjét kapta meg. 

Ami a dizájnt illeti, a gyártó fém kerettel ruházta fel az eszközt. A méreteit tekintve pedig egy 148 x 73,6 x 8,3 milliméteres mobillal van dolgunk.

A 4G-képes készülék kamerája egy érdekes funkciót is kínál, melyet Picture in Picture-nek hívnak. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az elő- és a hátlapi kamerával egyszerre lőhessenek képeket a felhasználók. A mobil továbbá Smart Wake funkciót is kapott, amely az appok elindítását biztosítja lezárt képernyő mellett. Mindehhez gesztusvezérlés szükségeltetik.

A vállalat ígérete szerint a mobil a jövőben a legfrissebb, Marshmallow rendszert is megkapja fedélzetére.

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza