Januárban frissülhetnek a Sony Xperia Z5 modellek

Czipperer Dia - 2015. december 7.

A legfrissebb híresztelések szerint a Sony Xperia Z5 modellek is megkapják a legújabb Android verziót a fedélzetükre. A Marshmallow update, ha minden igaz, januárban érkezik.

Egy híres szivárogtató, @Ricciolo1 osztotta meg a Twitteren a Sony legújabb terveit, miszerint az Xperia Z5 széria modelljei januárban megkaphatják az Android 6.0 Marshmallow rendszert fedélzetükre. Ha minden igaz, nemsokára a régebbi eszközök is követik majd a sorban őket.

A Marshmallow frissítés számos fejlesztést és optimalizációt tartalmaz majd, valamint új funkciók is érkeznek. A legjelentősebb változást a készülék akkumulátor üzemidejénél és a teljesítményjavulásnál vehetik észre a felhasználók.

A Sony nem csupán a Z5 széria tagjaira gondolt. A vállalat több korábbi modellt is frissít majd, azonban egyelőre erről még nincsenek részletes információk. Annyi biztos, hogy a vállalat bátor e tekintetben, hiszen Xperia Z modeljüket is frissítették korábban a Lollipop 5.1.1-es verzióra, annak ellenére, hogy egy régebbi Snapdragon S4 Pro processzor ketyeg benne.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza