Hölgyek kedvére való Apple Watch töltőállomás

Kütyü Magazin - 2016. október 25.

A női felhasználók kedvére való színben is pompázik egy, az Amazonon kapható töltőállomás, amely az Apple okosórája mellett további három eszközt képes ellátni szuflával.

Bár az Apple okosórája nem bírja napokig szuflával, szerencsére egy napig bírja a strapát a kis jószág. Ha pedig egész nap a rendelkezésünkre áll az eszköz, akkor a legoptimálisabb éjszaka életet lehelni belé.

Ha pedig az éj leple alatt tesszük mindezt, akár stílusosan is csinálhatjuk, hölgyeim! Nem csupán az otromba, férfiak szájíze szerint készült megoldások vannak az aksiturbóra, hanem hölgyek számára optimális eszközöket is be lehet szerezni, nem is olyan horror áron.

 

 

Az angol Amazon oldalán az Oittm kütyüje tűnik különösen népszerűnek a hölgyek körében. A rózsaarany színben pompázó töltő minden Apple Watch modellel (Apple Watch series 1 és 2), valamint a Nike+ okosórájával is kompatibilis, és további előnye, hogy a további 3 USB portnak köszönhetően az eszközöket párhuzamosan is tölthetjük rajta. Vagyis összesen négyféle eszköz csatlakoztatható az éjszakai töltőállomáshoz, melyet akár az iPhone-ok turbózására is használhatunk.

A gyorstöltési technológiával megáldott kiegészítő a Power IQ és a Voltage Boost kombinációját használva tölti a különféle csatlakoztatott eszközöket. Mindemellett az eszköz tűzvédelmi kialakítással és karcolásmentes prémium ABS műanyag borítással rendelkezik, valamint a CNC alumínium ötvözet teremti meg a felsőkategóriás érzést.

Természetesen nem csupán a hölgyekre gondolt a gyártó az eszköz megalkotásánál. Nem csupán rózsaarany kivitelben érhető el az Oittm újdonsága: ezüst árnyalatban is beszerezhető a modell, méghozzá ugyanolyan áron, 22,99 fontért vesztegeti a LOPOO UK az Amazonon.

 

Vissza