A Galaxy XCover 4 strapabíró, de stílusos

Kütyü Magazin - 2017. március 6.

A Samsung Electronics a Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress, MWC) mutatta be a legújabb, strapabíró Galaxy XCover 4 okostelefont. 

A hamarosan Magyarországon is kapható Galaxy XCover 4 nagyobb HD kijelzővel és kisebb tokkal, megnövelt memóriával, és a Galaxy-készülékekre jellemző kidolgozottsággal rendelkezik, valamint ellenáll a legextrémebb körülményeknek is - tovább fokozva így a Galaxy XCover 3 tudását.

„A Samsungnál arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek mindig a legfejlettebb termékeket kínáljuk, a munka és a szórakozás terén egyaránt” – mondta Jean-Daniel Ayme, a Samsung Electronics európai mobildivíziójának vállalati alelnöke. – „Az XCover 4 innovációs törekvéseink kézzelfogható bizonyítéka: nagyszerű funkciókkal bír, ettől válik bármely környezetben tökéletes munkaeszközzé, miközben kialakítása őrzi a Galaxy termékek jellemzőit.”

A Galaxy XCover 4 simább, vékonyabb kialakítású, jobban kézre esik, a keskenyebb keret követi a Samsung ellenálló és erős készülékek gyártására vonatkozó hagyományait. A gombok kesztyűben való használatát megkönnyítő funkcióval az okostelefon könnyedén használható. Ezenkívül az XCover 4-en lévő gombok testreszabhatóak, így a gyakran használt alkalmazások, például a LED elemlámpa vagy a kamera egyszerűen elérhetők, az okostelefon használata pedig a lehető legkényelmesebb.

Egy okostelefon kezelése és a hosszú kapcsolat rendkívüli, nagy igénybevételt jelentő körülmények között még sohasem volt ilyen egyszerű. A Galaxy alapjellemzőinek legfőbb elemeit tartalmazó XCover 4 a por és a víz bejutása ellen IP68-as védettséggel (legfeljebb 1,5 méter vízben 30 percen keresztül), fejlett, nagy felbontású, 13 MP-es első és 5 MP-es hátsó kamerával és hosszabb élettartamú, cserélhető akkumulátorral rendelkezik. Az adattárolás is egyszerűbbé vált a nagyobb memóriának (16 GB) köszönhetően, a kiegészítő RAM-tól (2 GB) pedig az XCover 4 még erősebb – ideális választás személyes használatra és munkához egyaránt.

Az XCover 4-be épített Samsung Knox 2.7. többrétegű platformjának köszönhetően már az okostelefon bekapcsolásától kezdve katonai szintű biztonságot nyújt. Az Android 7.0 Nougat operációs rendszerrel és a MIL-STD 810G tanúsítvánnyal javul a hatékonyság, a teljesítmény és a használhatóság, ami az XCover 4-et a tökéletes strapabíró okostelefonná teszi a vállalkozások számára.

 

Vissza