45 hüvelykes ívelt OLED gaming monitor visz az IFA kiállításra az LG

Kütyü Magazin - 2022. augusztus 29.

Az LG Electronics (LG) a 2022-es berlini IFA kiállításon mutatja be legújabb prémium kategóriás monitorait, amelyek közül is kiemelkedik a 45GR95QE típusú UltraGear OLED gaming kijelző. Az LG első 45 hüvelykes, 240 Hz-es képfrissítési frekvenciájú ívelt OLED-kijelzője olyan vizuális teljesítményt, sebességet és funkciókat kínál a játékosok számára, amelyek nélkül ma elképzelhetetlen a kompromisszummentes játékélmény.

Az LG 2022-es IFA standjára látogatók felfedezhetik az LG élvonalbeli monitor-termékeinek jelentős kínálatát, beleértve az új UltraGear kijelzőt és a vállalat 32UQ890 típusjelű, díjnyertes UltraFine Display Ergo AI modelljét, amely a kényelem érdekében teljes testreszabhatóságot kínál a felhasználóknak, akár az irodában, akár otthon van elhelyezve.

 

UltraGear OLED gaming monitor

A 45GR95QE modell nemcsak az LG első 45 hüvelykes hajlított OLED gaming monitora 21:9 képaránnyal és WQHD (3440 x 1440) felbontással, hanem szintén az első olyan kijelzője a vállalatnak, amely a 45 hüvelykes képernyőméretet 800R görbülettel kombinálja, így tökéletesen alkalmas a magával ragadó játékélményhez. A 45GR95QE egy igazi ínyencség a játékosok számára, amely az LG 48GQ900 UltraGear OLED gaming monitorral együtt lesz látható a kiállításon.

 

A vállalat legújabb gaming monitora a kiváló képminőség és a páratlan képsebesség révén még realisztikusabb játékélményt nyújt. A 240 Hz-es képfrissítési frekvencia és a 0,1 milliszekundumos, szürkéről szürkére (GTG) történő válaszidő mellett a 45GR95QE 98,5 százalékos DCI-P3 színlefedettséget és kiváló HDR10 teljesítményt nyújt, miközben támogatja a legújabb HDMI 2.1 – ide értve a változó képfrissítési frekvenciát (VRR) – és DisplayPort 1.4 funkciókat. A nagy méretnek, a 21:9-es képaránynak, a keret nélküli kialakításnak és 880R képernyőgörbületnek köszönhetően a 45GR95QE úgy segít a gamereknek elmerülni kedvenc PC-s vagy konzolos játékukban, ahogy kevés másik monitor. A kijelző emellett a legtöbb íróasztalhoz ideális méretű, és zökkenőmentes multitaskingot biztosít az olyan funkciók révén, mint a Picture-by-Picture (PBP) és a Picture-in-Picture (PIP).

Az UltraGear márka első hajlított OLED gaming monitora, a 45GR95QE ugyanazt a kiváló OLED képminőséget nyújtja, mint elődje (48GQ900), ugyanakkor a 800R görbület mellett az LG fényvisszaverődések hatékony elnyomására kidolgozott bevonatát (Anti-glare & Low Reflection) is megkapta. E kulcsfontosságú fejlesztések révén a játékosok méginkább elmerülhetnek a játékélményben a 45 hüvelykes képernyőn. Az LG iparágvezető OLED kijelzőtechnológiája emellett kíméli a látást, ami különösen nagy előnyt jelent azoknak a felhasználóknak, akik hosszú időt töltenek megszakítás nélkül a számítógépes játékokkal.

 

UltraFine Display Ergo AI

A CES 2022 innovációs díjával kitüntetett, sokak által várt LG UltraFine Display Ergo AI monitor szintén a 2022-es IFA kiállításon debütál. Az úttörőnek számító 32UQ890 kijelző az első automatikus helyzetbeállításra képes LG monitor, amely ezáltal egész nap folyamatos ergonomikus kényelmet biztosít. A kijelzőbe épített, mesterséges intelligenciával ellátott kamera elemzi a felhasználó testtartását és automatikusan változtatja a képernyő magasságát (0 ~ 160 mm) és dőlésszögét (-20º ~ +20º), így kiküszöböli a hosszú ideig egy pozícióban végzett munka és a rossz testtartás káros hatásait. A 32UQ890 emellett három ergonómiát javító üzemmódot – AI Motion, Continuous Motion és Periodic Motion – kapott. Ezek közül az AI Motion funkció – ami a felhasználó szemmagasságának figyelésével változtatja a monitor magasságát és dőlésszögét – az IFA kiállításon az LG standján élőben is megtekinthető lesz.

 

Az LG UltraFine Display Ergo AI 31,5 hüvelykes 4K (3840 x 2160) IPS-kijelzője 95 százalékos DCI-P3 színlefedettséggel és kiváló HDR reprodukcióval felszerelt. A 32UQ890 prémium kategóriás, nagy felbontású képernyője és az LG mesterségesinterlligencia-technológiája által önmagát vezérlő csuklós állvány együtt egy olyan testre szabott, kényelmes munkaállomás-megoldás, amely a végletekig kiszolgálja a professzionális igényeket.

 

“Az LG 2022-es IFA kiállításon bemutatott innovatív termékportfóliója a legújabb trendeket és technológiákat követi annak érdekében, hogy megfeleljen a fogyasztók  különböző igényeinek és élethelyzetének” – mondta Seo Young-jae, az LG üzleti megoldások divíziójának szenior alelnöke és IT termékekért felelős vezetője. “Új UltraGear OLED gaming monitorunk ívelt képernyőjével, tükröződésmentes megoldásával és ultragyors, 240 Hz-es frissítési frekvenciájával új fejezetet nyit a játékélmény terén, míg az UltraFine Display Ergo AI ergonomikus jellemzőivel és futurisztikus kialakításával eddig nem tapasztalt, kimagasló felhasználói kényelmet biztosít. Izgatottan várjuk, hogy ezeket a kivételes termékeket bemutathassuk az IFA kiállításon, ahova két év szünet után nagy örömmel térünk vissza élőben.”

 

A látogatók szeptember 2-6. között, a 2022-es berlini IFA kiállításon a Messe Berlin 18. csarnokában található LG standon tekinthetik meg a vállalat legújabb szórakoztatóelektronikai innovációit, köztük a produktivitást támogató Ergo és a szórakozásra tervezett UltraGear kijelzősorozatok termékeit.

A termékek elérhetősége régiónként változhat.

 

Termékspecifikáció:

 

Vissza