Innovációs díjat nyert a HONOR

Kütyü Magazin - 2023. szeptember 27.

A HONOR innovációs díjat nyert az okoseszközök kategóriájában a Kantar BrandZ China gálaeseményen.

A BrandZ rangsorolás a marketinghatékonyság nemzetközileg elismert mérőszáma. A világ vezető pénzügyi intézetei és szervezetei a Kantar BrandZ mérési módszertanát használják indikátorként a márkák teljesítményének összehasonlításában. A Kantar Group felmérései szerint a HONOR élen jár a befolyást és a keresletet vizsgáló kategóriákban, és előkelő helyen végzett az okoseszközök kategóriájában – ezért is nyerte el az „Inspirational Star” innovációs díjat. 

 

Ray Guo, a HONOR marketingigazgatója az innovációs díj átvételekor

 

Ugyancsak nagy elismerés, hogy a Miaozheni Marketingtudományi Akadémia (MAMS) idén is első helyre sorolta a HONOR-t a Kína 100 legjobban fejlődő márkáját rangsoroló listáján. A MAMS mérési módszertana a feltörekvő márkák fejlődési potenciálját vizsgálja. Ez a mérés egyszerre veszi figyelembe a vállalatok jelenlegi értékét és fejlődési lehetőségeit, belső és külső tényezőkre alapozva. Beleszámítja a fogyasztóknál végzett felméréseket, az online elérést, befektetési intézmények becsléseit és a nyilvánosan elérhető pénzügyi adatokat.

 

 

„Hiszünk abban, hogy a prémium termékektől lesz egy márka is prémium, ezért is vagyunk elkötelezettek a HONOR dupla csúcskategóriás stratégiája mellett. Célunk a legjobb hajlítható okostelefonok létrehozása. Függetlenné válásunk óta, az elmúlt három évben bevételünk 10 százalékát a kutatás-fejlesztésbe fektettük. Elégedettek vagyunk az elért eredményeinkkel, és szeretnénk megköszönni a BrandZ-nek ezt az elismerést” – tette hozzá Ray Guo, a HONOR marketingigazgatója.

A HONOR Magic V2 eladásai Kínában már felülmúlták a HONOR Magic V-t, az összesen eladott mennyiség pedig 5-10-szerese lehet majd a hajlítható készülékek első két generációjának bevételénél. A cég komoly eredményeket ért el a nemzetközi piacon is, bizonyos szektoroknál három számjegyű növekedéssel büszkélkedhet. Az első öt hónap eladásai pedig felülmúlták a teljes előző évet. Európában, a Közel-Keleten és Afrikában 130 százalékos, Latin-Amerikában pedig 230 százalékos a vállalat növekedése 2023 első félévében.

 

A HONOR a berlini IFA 2023-on

 

A HONOR az IFA 2023-on mutatta be az eddigi legkönnyebb és legvékonyabb, hajlítható HONOR Magic V2-t, valamint HONOR V Purse koncepcióját. Előbbi 21, utóbbi 9 „IFA legjobbja” díjat nyert el a nemzetközi médiától.

Vissza