Újabb taggal bővült a Canvas React memóriakártya-család

Kütyü Magazin - 2024. február 27.

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta a Canvas React Plus V60 SD-kártyát. Az új modell a felsőkategóriás UHS-II teljesítményű Canvas React memóriakártya-családot bővíti. A profi fotósok és a költségtudatos, kezdő kreatívok számára egyaránt ideális megoldást jelentő kártya akár 280 MB/s* sebességet és 1 TB** tárhelyet kínál, amellyel megváltoztatja a digitális portfóliók rögzítésének és tárolásának módját.

A fotósok tudják, hogy a memóriakártya nagymértékben befolyásolja a kamera teljesítményét. A Canvas React Plus V60 SD-kártya növeli az elérhető teljesítményt és lehetővé teszi a gyors váltakozású jelenetek, illetve 4K Ultra HD felbontású videók zökkenőmentes rögzítését, minden késés és megszakítás nélkül. A kiemelkedő, akár 150 MB/s-os írási sebesség tiszta, pontos képrögzítést tesz lehetővé folyamatos vagy sorozatfelvétel módban, ami felülmúlhatatlan 4K videoteljesítményt biztosít az UHS-I-nél nagyobb képkockasebességgel (fps). Ezzel megszűnik a kamera puffereléséhez szükséges várakozási idő, ami megszakítás nélküli és hatékony munkafolyamatot eredményez. 

 

 

A figyelemre méltó sebességeken túl a Canvas React Plus V60 SD-kártya bőséges, akár 1 TB-os tárhelyet is biztosít. Ez azt jelenti, hogy a fotósok most már nagy felbontású képek és videók ezreit tárolhatják egyetlen kártyán, így akár a teljes portfóliójukat magukkal vihetik, és megbízásaikat nyugodtan, kényelmesen teljesíthetik utazás közben is, a memóriakártyák gyakori cseréje nélkül.

„A Kingston a tárolási megoldások széles skáláját kínálja az alkalmi fotósoktól a professzionális videósokig mindenkinek. A Canvas React Plus V60 SD-kártya bevezetésével eleget teszünk az UHS-II technológiára váltó felhasználók igényeinek, így rendkívüli sebességgel és bőséges tárhellyel rögzíthetik és tárolhatják munkáikat, mindezt megfizethető áron” – mondta Oscar Escayola Kaloudis, a Kingston flash kártyákért felelős EMEA-régióbeli vezetője. 

A Kingston Canvas React Plus V60 SD-kártyák 128 GB – 1 TB tárhellyel érhetők el élettartam-garanciával, ingyenes műszaki támogatással és a Kingston legendás megbízhatóságával. 

A Canvas React Plus V60 SD kártya funkciói és jellemzői:

Kapacitás**: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB 

Szabvány/osztály: Class 10, UHS-II, U3, V60

Teljesítmény*: 280/100 MB/s olvasás/írás (128 GB)

                         280/150 MB/s olvasás/írás (256 GB – 1 TB)

Méretek: 24mm x 32mm x 2,1mm

Üzemi hőmérséklet: -25 °C – 85 °C

Tárolási hőmérséklet: -40 °C – 85 °C

Garancia: élettartam-garancia, ingyenes műszaki támogatás

 

_________________________

*A belső teszteléskor nyújtott teljesítmény alapján a gazdaeszköztől függően változhat. A meghirdetett sebességekhez Kingston MobileLite Plus kártyaolvasó és kompatibilis UHS-II gazdaeszköz szükséges. Visszamenőlegesen kompatibilis az UHS-I eszközökkel.

**A flash-tárolóegységen megadott kapacitás egy része formázásra és egyéb funkciókra szolgál, így nem használható adattárolásra. Ezért a tároló tényleges rendelkezésre álló kapacitása kisebb a terméken megadottnál. További információkért tekintse meg a Kingston Flash memóriára vonatkozó útmutatóját.

Vissza