A QNAP kiadja a NetBak PC Agentet

Kütyü Magazin - 2024. március 3.

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora ma hivatalosan is bemutatta a NetBak PC Agent licencmentes, teljes rendszermentési megoldást Windows-rendszerhez. A NetBak PC Agent egy olyan segédprogram, ami megköveteli a Hyper Data Protector, a végponti eszközök (beleértve a VM-eket, Windows PC-ket és szervereket) biztonsági mentését támogató NAS-alkalmazás telepítését a felhasználó NAS rendszerére.

A meglévő NetBak Replicator felhasználóknak javasolt a NetBak PC Agentre váltaniuk, hogy élvezhessék a modern felhasználói felület és a teljes rendszerek, meghajtók, mappák vagy fájlok blokkalapú mentésének élményét. A mentés formájának frissítése mellett a NetBak PC Agent új funkciókat is támogat, mint például:

• Bare-metal helyreállítás: Állítsd helyre egy teljes PC/szerver rendszerét egy USB boot lemez létrehozásával!

• Szintetikus inkrementális biztonsági mentés: Csökkentsd a biztonsági mentés/visszaállítás idejét a QNAP újszerű szintetikus inkrementális biztonsági mentési technológiájával, hogy növeld az rendszergazdák hatékonyságát és a végfelhasználók produktivitását, elősegítve az adatok integritásának megőrzését az RTO és RPO csökkentésével!

• Biztonsági mentési fájlkezelő: Használd a biztonsági mentési fájlkezelő intuitív felületét a Hyper Data Protectorban egy adott mappa vagy fájl megkereséséhez a különböző biztonsági mentési verziókban, és állítsd vissza azokat a klienseszközökre!

• Időzített mentés: Miután a felhasználók beállították a mentési szabályokat, a NetBak PC Agent elvégzi a többit.

• Rendszer biztonsági mentés visszaállítási célpontja: A helyi és távoli helyszínt egyaránt támogatja.

 

 

„A NetBak PC Agent leegyszerűsíti a bonyolult mentési feladatokat és nagymértékben megtakarítja a mentési/visszaállítási időt nemcsak az informatikai szakembereknek, hanem a magánfelhasználóknak is. A NetBak PC Agent enyhíti a hagyományos mentési felhasználási esetek fájdalmas pontjait a globális deduplikációval, mentési ütemezéssel és helyreállítási tömörítéssel” – mondta Bobby Chen, a QNAP termékmenedzsere. 

Rendszerkövetelmények

x86-alapú NAS (Intel vagy AMD); 4 GB RAM; QTS 4.5.4 vagy QuTS hero h4.5.4

Támogatott operációs rendszerek

Windows 10, Windows 11, Windows Server 2016, 2019, 2022

Elérhetőség

A NetBak PC Agent a QNAP Utilities oldalról, a Hyper Data Protector pedig a QTS App Centerből tölthető le.

Vissza