Professzionális és magával ragadó gaming környezet

Kütyü Magazin - 2024. június 12.

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bemutatta a GR500 versenyszimulátor-pilótafülkét és a Triple Racing monitorállványt, melyek már megvásárolhatóak. A hagyományos PC gaming setupokon túlmutatva a versenyszimulátorok újradefiniálják a gaming környezetet, így könnyen úgy érezheted, mintha egy igazi versenyautót vezetnél egy igazi versenypályán, miközben egy zárt, szórakozásra alkalmas helyen vagy. Hozd létre szimulátoraidat a Thermaltake verseny-ökoszisztémával vagy menj még messzebbre, és párosítsd őket egy VR-headsettel, mint a Meta Quest 3, teljesen elmerülve a gyors és ádáz versenyzés izgalmában!

GR500 versenyszimulátor-pilótafülke

A Thermaltake GR500 versenyszimulátor-pilótafülke a versenyzés szerelmeseinek készült, hogy megtapasztalják a versenyzés valódi érzését. A versenyszerű kagylókialakítással és üvegszálas üléssel készül, amely prémium ülésélményt biztosít. Az állítható ülés lehetővé teszi az előre-hátra csúsztatást, valamint a hátradőlést, ideális vezetési pozíciót biztosítva hosszú játékhoz. A GR500 robusztus alumíniumprofillal, acélszerkezettel és billenésgátló kerettel készült, garantálva a stabilitást és a biztonságot. Hogy versenyszimulátorod elegáns legyen, a GR500 alapja RGB-fénysávokkal rendelkezik, beleértve 20 fényeffektet. Ha Rhythm Pickup módra váltasz, a világítás akár dinamikusan is változhat a zenével összhangban. Ezenkívül a Thermaltake GR500 univerzális hardverkompatibilitással rendelkezik, támogatja a Logitech, a Fanatec, a Thrustmaster és más gyártók főbb kormányait, sebességváltóit és pedáljait, így ideális versenyszimulátort hozhatsz létre kimagasló testreszabhatósággal.

 

 

Triple Racing monitorállvány

A Triple Racing monitorállványt úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen integrálható legyen a GR500 versenyszimulátor-pilótafülkével, így széles látószögből láthatod a jeleneteket. A monitorállvány porszórt bevonatú acélból készült, és finom fekete textúrájú. Akár három 32 hüvelykes monitor telepítésére is alkalmas, beleértve a Thermaltake TGM-I27FQ és a TGM-V32CQ Curve gaming monitorokat. Ezenkívül a Triple Racing monitorállvány támogatja a 75x75 mm-es, 100x100 mm-es, 200x100 mm-es és a 200x200 mm-es VESA szabványos méreteket, maximális kompatibilitást biztosítva. Az optimális megtekintési pozíció eléréséért az állvány 920 mm/970 mm-es magasságbeállításokkal és 60°-os képernyőforgatással, valamint hátrafelé hajtható kialakítással rendelkezik a hatékony helykihasználás érdekében.

 

A GR500 versenyszimulátor-pilótafülke jellemzői:

Profi versenyzési élmény

A Thermaltake GR500 a szenvedélyes versenyzés szerelmeseinek készült, akik élvezik a pálya izgalmát. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy újraalkossuk a versenyzés autentikus érzését, és a továbbiakban újradefiniáljuk gaming környezetedet. A szimulátoros versenyzés példátlan dimenzióját fogod látni, teljesen felforgatva eddigi tapasztalataidat.

 

Tapasztald meg a magával ragadó VR-versenyzést a Meta Quest 3-mal!

A GR500 versenyszimulátor-pilótafülke átalakíthatja a szobádat a világ bármely versenypályájává. Meta Quest 3-mal párosítva áttöri a játék és a valóság közötti határt, lehetővé téve, hogy átadd magad egy e világtól elszakadt versenyzési élménynek.

 

 

A legjobb ülés a verseny megkezdéséhez

A valósághűbb versenyzési élmény eléréséért az ülések üvegszállal készültek, és versenyszerű kagylókialakítást alkalmaznak. Csúsztatást biztosítanak az előre és hátra mozgatáshoz, valamint dőlésszög-beállításokat az ideális vezetési pozícióért hosszantartó játék során.

 

Kemény és strapabíró

A GR500 erős alumíniumprofillal és acélszerkezettel érkezik, kivételes merevséget és stabilitást kínálva egy hosszantartó gaming környezet létrehozásához.

 

Tedd menővé, tartsd elegánsan!

A GR500 versenyszimulátor-pilótafülke egy RGB-fénysávval érkezik. Menj még tovább és válassz 2 mód (Normál mód / Rhythm Pickup mód) és 20 különböző fényeffekt közül!

 

Szabd személyre pilótafülkédet!

Kompatibilis a legtöbb kormánnyal, sebességváltóval és pedállal, beleértve a Logitechet, a Fanatecet, a Thrustmastert és még sok mást. A kormány és a pedál rögzítése többféle szögbeállítást tesz lehetővé, hogy illeszkedjen a legmegfelelőbb vezetési testhelyzetedhez. Ezenkívül a személyes preferenciák alapján a sebességváltó tartója a bal és a jobb oldalra is felszerelhető.

 

A Triple Racing monitorállvány jellemzői:

Egy magával ragadó mód, hogy megtapasztald a versenyzés élményét

A Thermaltake Triple Racing monitorállvány tökéletesen kompatibilis a GR500 versenyszimulátor-pilótafülkével, teljes hárommonitoros telepítési megoldást nyújtva komoly gamereknek.

 

 

A legjobb monitorrögzítési megoldás

A Thermaltake Triple Racing monitorállvány porszórt bevonatú acélból készül, akár három 32 hüvelykes monitor telepítését támogatva. A tartó támogatja a VESA-szabványos méreteket: 75x75 mm, 100x100 mm, 200x100 mm, 200x200 mm.

 

Hozd létre magával ragadó játéktered!

A Triple Racing monitorállvány széles állíthatósággal rendelkezik, így a gamerek könnyen megtalálhatják a legjobb látószöget nyújtó pozíciót. Támogatja a 920/970 mm-es magasságállítást és a képernyő 60°-os elforgatását. Ezenkívül hátrafelé hajtható, kiváló rugalmasságot biztosítva a térkonfigurációhoz.

Vissza