Interaktív tippjátékot indított el a Viber

Kütyü Magazin - 2024. június 14.

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és a hangalapú kommunikáció globális piacvezetője minden igazi futballrajongót meghív, hogy vegyenek részt interaktív tippjátékában, amely még közelebb hozza a barátokat, családtagokat és kollégákat az eseményekhez. 

A lelkes felhasználók lehetőséget kapnak arra, hogy a globális ranglistán közzétegyék előrejelzéseiket, ezzel kifejezve támogatásukat csapatuk iránt, de egyben esélyt kapnak arra is, hogy megnyerjék a vonzó jutalmakat: 1-1 db iPhone 15-öt a bajnokság mind a négy hetén, valamint 1 iPhone 15 Pro Max készüléket a fődíjként. 

 

 

A labdarúgás, amely a híres edző, Carlo Ancelloti szavaival élve „a legfontosabb a világ kevésbé fontos dolgai közül”, az egyik legjobban várt kontinentális versenyre összehozza az igazi szurkolókat Európa-szerte és azon túl is. A versenyszellem, a fair play és a csapat büszkeségének ünneplésére – a Viber a szurkolókra szabta a kapcsolatfelvételt, lehetővé téve számukra, hogy minden mérkőzésen egymással is kapcsolatba lépjenek. A verseny szenvedélyét és örömét fokozza a Viber különleges Predictions chatbotja, amely a csoportos csevegéseken belül összekapcsolt Eb-nézők közül a legtehetségesebb eredmény-előrejelzőket jutalmazza. A futballcsaládot még közelebb hozza egymáshoz a két dedikált, ingyenes Viber matricacsomag, amelyek vicces jeleneteket és jelmezeket tartalmaznak.

„A szupersportok korában ismét eljött az idő, hogy a Viber európai és globális közönségének szenvedélyes futballrajongóival megosszuk az örömöt, és egyesítsük az elkötelezettséget, az interakciót és a szórakozást jutalmazó versenyünk körül” – mondta Atanas Raykov, a Rakuten Viber globális marketing és növekedésért felelős alelnöke. 

A chatbotra az alábbi linken lehet feliratkozni, a matricacsomagokat ezen, valamint ezen a linken keresztül érhetők el.

Vissza