HONOR telefonok kamerája kapott rangos elismerést

Kütyü Magazin - 2024. július 17.

A HONOR büszkén jelenti be, hogy a HONOR 200 és a HONOR 200 Pro készülékek elnyerték a tekintélyes DXOMARK ezüst (“Silver”) címkét kiemelkedő kamerateljesítményükért. Ez az elismerés kihangsúlyozza a HONOR azon törekvését, hogy csúcsminőségű fotózási élményt nyújtson mindenki számára.

HONOR 200 Pro: Kiválóság a portréfotózásban

A HONOR 200 Pro lenyűgöző, 137-es összpontszámot ért el a DXOMARK rangsorában, ezzel a 2. helyet szerezte meg a szegmensében. "Portrémesterként" a HONOR 200 Pro a portréfotózás terén is kiemelkedik, köszönhetően a megbízható autofókusznak, a pontos, célzott expozíciónak és a meglehetősen széles dinamikatartománynak, mind a fotózás, mind a videózás terén. 

 

 

A DXOMARK szerint legfontosabb és legkiemelkedőbb tulajdonságai a következők:

Fejlett autofókusz: Az egyik legjobb autofókusz-teljesítményével a felhasználók tűpontos precizitással örökíthetik meg pillanataikat.

Kiváló minőségű zoom: A készülék kiváló zoomolási képességekkel rendelkezik, így 100 mm feletti tartományban is kiváló minőségű képeket készít.

Pontos expozíció és részletmegőrzés: A HONOR 200 Pro pontos expozícióval és kivételes részletességgel készít képeket, még kihívást jelentő fényviszonyok mellett is.

 

HONOR 200: Kiváló teljesítmény versenyképes áron

A HONOR 200 kitűnő 130-as összpontszámot ért el, és ezzel a 4. helyet szerezte meg szegmensében. Ez a készülék árkategóriájához képest robusztus teljesítményt nyújt, emellett mind a fényképezés, mind a videózás terén kiválóan teljesít, különösen kültéri vagy jól megvilágított beltéri körülmények között.

 

 

A DXOMARK szerint a legfontosabb jellemzők a következők:

Pontos célpont expozíció: Széles dinamikatartomány biztosítása a legtöbb körülmények között

Stabilizálás mozgó videókhoz: A hatékony stabilizálásnak köszönhetően a HONOR 200 kiválóan alkalmas remek minőségű videók rögzítésére, még mozgás közben is.

Kiváló minőségű zoom: A teleobjektív kamera kiváló zoomolási képességeket biztosít, így garantálva a távoli alanyok részletes és tiszta megörökítését.

 

Szakmai elismerés

A HONOR büszke arra, hogy a HONOR 200-as sorozat a TOP 3. a szegmensében a kamera teljesítménye tekintetében, amelynek pontszámai még néhány prémium és ultraprémium zászlóshajót is felülmúlnak.

Műszaki kiválóság és emberközpontú kialakítás

A HONOR 200 sorozat remek példája a márka elkötelezettségének a fejlett technológia és a felhasználó-központú dizájn ötvözése iránt. Mindkét készülék rendelkezik:

Stúdiószintű portréfotózási képességgel: A Studio Harcourt-tal való együttműködés professzionális szintű portréfotó képességeket kínál a felhasználók számára.

AI-fejlesztett képalkotással: A HONOR AI Portrait Engine a mesterséges intelligencia segítségével javítja a képminőséget, így minden alkalommal lenyűgöző fotókat készít.

Kulcsszavak: HONOR, okostelefon, DXOMARK
Vissza