Új, játékhoz tervezett Evnia monitor

Kütyü Magazin - 2024. július 17.

Új miniLED gaming monitor érkezett a Philips Evnia termékcsaládjába. A Philips Evnia 32M2N6800M számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek minden játékos élményét feldobja. 

 

A 31,5 hüvelykes, 3840 x 2160 pixeles maximális felbontású IPS panel mellett a monitor kiemelkedő jellemzője az 1152 dimmelési zónával rendelkező miniLED háttérvilágítás, amely széles fényerőtartományt, kivételes kontrasztarányt és a színek széles tartományát teszi lehetővé játék közben.

 

Mély színek megjelenítése

A Philips Evnia 32M2N6800M monitor ideális választás a kiváló minőségű színeket értékelő játékosok számára: A miniLED háttérvilágítás a monitor 4K felbontásával és 10 bites (8 bites + FRC) színmélységével kombinálva a színminőség abszolút erőműve. Ezzel a specifikációkészlettel és a monitor VESA DisplayHDR 1000 tanúsításával a játékosok igen valósághű és élénk színélményre számíthatnak.

Mindezek mellett a gazdag színélményt a monitor külső megjelenése is támogatja. Mivel a Philips Evnia 32M2N6800M Ambiglow világítással van felszerelve, a játékosoknak igazán varázslatos élményben lehet részül az audio- és videótartalmakat követni képes RGB hangulatvilágítással.

 

Játék elmosódásmentes csúcssebességgel

A Philips Evnia 32M2N6800M prémium vizuális jellemzői mellett a sebesség terén is többet tud nyújtani: A gyors 144 Hz-es képfrissítési sebesség, az akár 1 ms GtG és 0,5 ms MPRT válaszidő, valamint a monitor Stark ShadowBoost funkciója a leggyorsabb játékot teszi lehetővé, és a játékosok a legsötétebb sarkokban is láthatnak, célba találhatnak. Ezen kívül a Stark ShadowBoost három testreszabható szinttel rendelkezik, így a játékosok személyre szabhatják és finomhangolhatják az egyes jelenetekben kívánt színt.

 

Gamingre született

A Philips Evnia 32M2N6800M olyan funkciókkal van felszerelve, amelyeket kifejezetten az akciódús játékhoz terveztek. A Philips Evnia 32M2N6800M egyik leginkább játékra összpontosító funkciója a Smart Crosshair, amely a célkereszt színének a játék hátteréhez történő automatikusan módosításával a célpontok eltalálásában segíti a játékosokat.

A Philips Evnia 32M2N6800M egy DisplayPort 1.4 bemenet és egy 3 portos USB elosztó mellett két HDMI 2.1 bemenettel is rendelkezik, amely a legújabb generációs konzolokkal való kompatibilitást teszi lehetővé 4K felbontásban, 120 Hz frissítés mellett.

 

A Dynamic Lighting bemutatása

A Philips Evnia 32M2N6800M monitorra telepített új Dynamic Lighting szoftver célja az RGB világítással felszerelt eszközök ökoszisztémájának megteremtése. Játék közben a Dynamic Lighting lehetővé teszi a Windows 11 felhasználók számára az audio- és videótartalmak szinkronizálását a monitoron és a csatlakoztatott kiegészítőkön keresztül, ezáltal a játékélmény személyre szabott és magával ragadó lesz.

 

A Philips Evnia 32M2N6800M további jellemzői

A Philips Evnia 32M2N6800M tele van olyan kiegészítő funkciókkal, amelyek kiválóan alkalmassá teszik a sok órát a képernyő előtt eltöltő felhasználók számára. A Smart Ergo Base például lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a 130 mm-es magasságállítással a legkényelmesebb és legergonomikusabb pozícióba állítsák a monitort, míg a monitor LowBlue üzemmódja és a Flicker-free beállítások a villogás és a kék fénykibocsátás csökkentésével teszik kényelmesebbé a játékosok megtekintési élményét.

A Philips Evnia 32M2N6800 modern, kifinomult dizájnjellemzőivel elnyerte az iF Design Award 2023 és a reddot winner 2023 díjakat, és egy kényelmes, divatos és produktív, minden igényt kielégítő gaming monitor.

A Philips Evnia 32M2N6800M monitor már elérhető 979 € ajánlott fogyasztói áron.

Vissza