A te navid a te menüddel - iGO primo app

Kütyü Magazin - 2011. november 15.

Az iGO primo app legújabb frissítése a kezünkbe adja az irányítást: az új menüstruktúrának köszönhetően immár magunk alakíthatjuk ki a számunkra ideális felhasználói felületet. A megújult alkalmazás használata közben a kedvenc funkciók is mindig megjelennek a képernyőn.

Az iGO primo app intuitív felhasználói felülete a rengeteg funkció ellenére korábban is egyszerű kezelhetőséget biztosított, az új frissítésben pedig már a menüstruktúrát is szabadon formálhatjuk. Kiválaszthatjuk azokat a funkciókat, amelyeket a leggyakrabban használunk, és úgy helyezhetjük el őket a képernyőn, ahogy az nekünk a leginkább kényelmes.

A frissített iGO primo app három különböző menüsémát kínál. Az Alapséma azoknak a felhasználóknak ajánlott, akik nem szeretnének szöszölni a komplex beállításokkal, vagy korábban még nem használtak navigációs alkalmazást. A Klasszikus séma a kicsit konzervatív gondolkodású, navigációs alkalmazás használatában "régi motorosoknak" számító felhasználóknak lehet ideális választás, hiszen mindent a már jól megszokott helyen találnak a sruktúrában.

Az igazi újdonságok az Intelligens sémában találhatók. Ennél a lehetőségnél a szoftver automatikusan megjeleníti az általunk kiválasztott menüpontokat a térképnézet tetején, melyek három másodperc múlva eltűnnek, ha nem bökünk rájuk. A főmenü ikonját megérintve szintén három fül között dönthetünk: az első a legfontosabb funkciókat tartalmazza, a másodikban minden rendelkezésre álló funkció megtalálható, a harmadik fül tartalmát pedig saját ízlésünk szerint állíthatjuk össze.

A frissítés valamennyi régióban teljes kompatibilitást biztosít az iOS 5 operációs rendszerrel és az iPhone 4S készülékekkel, ráadásul különleges meglepetést is tartogat az iPad-tulajdonosok számára: ők a navigációs alkalmazás 6 új háttérmintája közül is választhatnak.

 

Vissza