iGO primo app Car Dock - A biztonságosabb navigációért

Kütyü Magazin - 2011. december 19.

A biztonságosabb és kényelmesebb navigáció érdekében az NNG új rögzítőpanelt kínál az iPhone készülékekhez. A vállalat első hardverterméke az autók műszerfalának zenei és szórakoztató központjává alakítja az iPhone-t, optimalizálva annak navigációs funkcióit minden helyzetben.

Az autó rádiójához AUX-kábellel és FM-adóvevővel is csatlakoztatható iGO primo app Car Dock-hoz töltő és mikrofon is tartozik. A felhasználók az autós rádiót az alkalmazáson belül beállított frekvenciára hangolhatják, és az eszköz segítségével a navigációs utasítások tisztán hallhatóvá válnak az autó hangszóróin keresztül a háttérzajok ellenére is. Az autó információs-szórakoztató rendszerén keresztül az iPhone-on tárolt zene vagy az internetes rádiók műsora is lejátszható.

A stabil rögzítésnek köszönhetően az új autós tartó navigálás közben növeli a vezető biztonságát, akinek vezetés közben nem kell kézben tartania az okostelefont. A beépített mikrofon segítségével kihangosított telefonhívásokat lehet folytatni, a hangerőt pedig az iPhone érintőképernyőjén való keresgélés helyett a rádión keresztül lehet beállítani. A töltő segítségével a felhasználók nyugodt szívvel használhatják a navigációs alkalmazást hosszabb utazások alkalmával is. Az iPhone 3GS, 4 és 4S készülékekkel kompatibilis eszköz vízszintesen vagy akár függőlegesen is a szélvédőre vagy a műszerfalra rögzíthető, mivel az alkalmazás támogatja az automatikus tájolást.

Az iGO primo app Car Dock 69,90 eurós áron vásárolható meg az iGO My way weboldalán keresztül és az alkalmazásban található Bolt menüben. A termékről bővebben a www.igomyway.com/igoprimocardock oldalon olvashatsz. Az alkalmazás várhatóan december 31-ig frissülni fog az iTunes-on annak érdekében, hogy támogassa a kapcsolatot az autós rádióval. Az iGO My way Facebook oldalán a következő hetekben több játék indul majd, amelyekben a résztvevők az iGO primo appot vagy a hozzá tartozó új autós tartót nyerhetik meg.

Vissza