Las Vegasban mutatkozik be a Windows Phone Tango

Borostyán Blanka - 2011. december 21.

A januárban megrendezésre kerülő Consumer Electronics Show-n hullik le a lepel a Windows Phone következő, Tango névre keresztelt frissítéséről. A pletykák szerint a Nokia újdonságain láthatjuk először az új rendszert.

A legfrissebb hírek szerint a szerényebb adottságokkal megáldott kijelzőket és a 4G-LTE hálózatokat is támogató WP Tango-val a Nokia Lumia 900 és Lumia 719 modelleken találkozhatunk először, mégpedig 2012 januárjában, a CES rendezvényen.

A fenti információkat részben a finn gyártó által kiküldött - csempékre emlékeztető, színes négyzeteket tarkított - meghívó is alátámasztja, mely a Windows Phone alapú Nokia jövevények kiemelt szerepére utal. A fent említett modelleken kívül számíthatunk a Nokia Lumia 800 LTE támogatással felturbózott változatára is.

Bár a Tango még be sem mutatkozott, máris pletykálnak a Windows Phone Apollo nevű, duplamagos processzorokat, NFC-t és nagy felbontású képernyőket támogató update-ről, melynek beharangozására a 2012-es Nokia Connection rendezvényen kerülhet sor.

Vissza