Bővült az Android 4.0 frissítésben részesülő Motorola mobilok köre

Farkas Norman - 2012. február 15.

Az amerikai gyártó mai közleménye szerint nem csak a Droid Bionic és Droid RAZR mobilokat, valamint a Xoom táblagépeket szándékozik Ice Cream Sandwich frissítésben részesíteni, hanem egyéb modellek számára is elérhetővé teszi az új rendszert.

A Motorola eddigi álláspontja alapján kizárólag a Droid RAZR családba tartozó mobilok (pl.: RAZR, RAZR MAXX), a Droid Bionic és a Xoom táblagépek tulajdonosai számíthattak ICS frissítésre – a Xoom WiFi only változata az Egyesült államokban már meg is kapta azt.

A gyártó ma közzétette a frissítendő masinák bővített listáját, mely sok felhasználó számára megkönnyebbülést hozhat. Az új listában – az eddigi típusok mellett – feltűnt a Photon 4G, az Atrix 4G, az Atrix 2, továbbá az Electrify és a nemrég bejelentett Droid 4 modell is.

Arról sajnos nincs információ, hogy pontosan mikor érkezik meg az ígért Android 4.0 Ice Cream Sandwich update az érintett készülékekre. Ami az európai modelleket illeti, a Motorola ütemterve szerint a Droid RAZR és a WiFi Only XOOM tabletek még június vége előtt, a XOOM 2 táblagépek pedig a harmadik negyedévben részesülnek az update-ben. Az európai Atrix frissítése egyelőre nincs időintervallumhoz kötve, de bíztató, hogy a modell amerikai testvére a harmadik negyedévben kaphatja meg az Android 4.0-t.

Motorola Atrix 4G - Ő is kap a jégkrém szendvicsből

Vissza