Közeleg az Instagram androidos változatának bemutatója?

Farkas Norman - 2012. március 12.

Kevin Systrom és Mike Krieger, az Instagram társalapítói elárulták az SXSW Interactive konferencián, hogy az iOS platformon rendkívüli népszerűségnek örvendő retrókép-alkotó szoftverük szolgáltatásait hamarosan az Android rendszerű kütyük tulajdonosai is élvezhetik.

Az Instagram társalapítói arról számoltak be a TechCrunch-nak, hogy az alkalmazás androidos verziója jobbnak ígérkezik az iOS-ra írt változatnál és nagy sikert ért el az azt tesztelő felhasználók körében, ám a bejelentést és a kiadást megelőzően még több ponton is javításra szorul.

Systrom és Krieger úgy gondolják, hogy jó elhatározásra jutottak, amikor a szoftver iOS-ra írt változatának erősítése mellett döntöttek ahelyett, hogy azt több platformra is kiadták volna egyidőben.

Az Intagram immár 27 millió regisztrált felhasználót számlál, s ez a szám gyors növekedésnek indulhat a program androidos verziójának megjelenésével.

Egyelőre nincs információ az androidos Instagram bejelentésének és megjelenésének várható időpontjáról, de mindenképp jó tudni, hogy számíthatunk rá.

Vissza