Motorola DEFY MINI - Április végétől a T-Mobile és a Vodafone kínálatában

Kütyü Magazin - 2012. április 16.

Várhatóan április végén kerül a magyar szolgáltatók kínálatába a por-, víz- és karcálló Corning Gorilla Glass kijelzővel ellátott új Motorola DEFY MINI.

A telefon 3,2 colos érintőképernyős kijelzője alkalmas e-mailezésre, SMS-küldésre és webböngészésre. A hosszú akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően megbízható társa talál gazdája a DEFY MINI "személyében". A készülék segít kapcsolatban maradni a fontos személyekkel és eljutni az úti célhoz.

Kalandjainkat a mobil 3 megapixeles fényképezőgépével örökíthetjük meg, és azokat azonnal megoszthatjuk az előtöltött közösségi hálózati alkalmazásokkal. A Motorola DEFY MINI előlapi VGA kamerája támogatja a videochatelést a barátokkal – akár utazás közben a vonaton, buszon, vagy az otthoni pihenés során. Útközben a GPS navigáció segít tartani a helyes irányt, és garantáltan eljuttat a kívánt célhoz.

A Motorola DEFY MINI „MotoSwitch” jellemzője megjegyzi az általunk kedvelt zeneszámokat, a gyakran hívott telefonszámokat és sokszor használt alkalmazásokat. Mindezt az információt összegyűjti és a képernyő közepén, a nyitólapon jeleníti meg. Ez a rendszerezettség értékes időt takaríthat meg számunkra.

Mivel az Motorola DEFY MINI Android-alapú okostelefon, több mint 500 ezer alkalmazáshoz és játékhoz nyújt hozzáférést a Google Play-en keresztül, így biztos nem fogunk untakozni.

A Motorola DEFY MINI várhatóan április végétől lesz kapható Magyarországon a T-Mobile Magyarországnál és a Vodafone Magyarországnál, az ára bruttó 46.900 Ft-tól kezdődik.

 

Bővebben itt olvashatsz a készülékről.

Vissza