Braven SIX sorozat: sokoldalú Bluetooth hangszórók mindenkinek [Videó]

Farkas Norman - 2012. április 19.

A Braven bemutatta a SIX hangszórócsaládot, melynek tagjai nem csak kiváló hangminőséget kínáló Bluetooth kihangosítóként használhatók, hanem mobil eszközeink töltésére is megoldást nyújtanak.

A Braven SIX 600 (14 órás üzemidő), 625s (16 órás üzemidő) és 650 (20 órás üzemidő) megfelelő teljesítményű ahhoz, hogy kedvenc zenéinket élvezhető minőségben és elég hangosan szólaltassa meg okostelefonunkról, vagy táblagépünkről. A 3 Wattos sztereó hangszórók mélynyomóval is rendelkeznek, továbbá 3,5mm-es jack csatlakozót is kaptak. A duplex mikrofonnak köszönhetően kristálytiszta hangminőséget kapunk a telefonhívások esetén, de a Skype, FaceTime, vagy egyéb csevegőalkalmazás használatakor sem kell csalódnunk.

A sorozat elegáns tagjai akkumulátorból nyerik a működésükhöz szükséges energiát, fent látható, hogy folyamatos vezeték nélküli zenelejátszás esetében miként alakul az egyes modellek üzemideje. Érdekesség, hogy a kütyükön egy USB port is található, melyen keresztül tölthetjük róluk mobiltelefonunkat, vagy táblagépünket.

Az egymással összekapcsolható, több színben elérhető készülékek ára típusonként eltér egymástól. A SIX 600 150 dollárba kerül, a SIX 625s 180 dollárt kóstál, a legizmosabb akkuval szerelt SIX 650-ért pedig 190 dollárt kell kicsengetni. Érdemes megnézni a lenti videót, izgalmasan mutatja be a hangszórók képességeit!

 

[Forrás: Braven]

Vissza