Fehér színben is kapható az LG Optimus Vu

Farkas Norman - 2012. április 24.

Dél-Koreában már megvásárolható az 5 hüvelykes érintőképernyővel szerelt, nem mindennapi méretekkel bíró Optimus Vu fehér köntösbe öltöztetett változata.

A 139,6 x 90,4 x 8,5 milliméteres, 168 grammos Optimus Vu nem csak feketében, hanem fehér színben is piacra került Dél-Koreában, s hamarosan Európába is megérkezik a kissé nőiesebb külsejű kiadás. Igazából nem is annyira meglepő a kütyü fehér változatának megjelenése, hiszen az utóbbi időben szinte minden ikonikus – és kevésbé ikonikus – készülékből készült ilyen variáns.

Új árnyalat ide, vagy oda, az Optimus Vu sosem lesz ideális készülék a hölgyek számára – már ha a méreteit nézzük. A Samsung Galaxy Note vetélytársaként elhíresült újdonság 5 hüvelykes, 1024 x 768 pixel felbontású AH-IPS érintőképernyőt, 1GB RAM-ot, 1,5GHz-es, duplamagos processzort és 32GB – microSDHC kártyával bővíthető - belső tárhelyet tudhat magáénak, tehát kívül-belül igazi erőgép. A 2080mAh teljesítményű akkumulátorral ellátott, Android 2.3 Gingerbread rendszerű (később kap ICS frissítést) Vu a képalkotás terén sem gyenge, legalábbis 8 megapixeles fő-, illetve 1,3 megapixeles előlapi kamerája erre utal.

 

[Forrás: Engadget]

Vissza