Divatfotó-sorozatban debütálnak az LG Optimus L-Style okostelefonok

forrás: Prím Online - 2012. június 19.

Az LG Electronics (LG) egy különleges együttműködés keretében mutatta be az LG Optimus L-Style okostelefon sorozatot (LG Optimus L3, LG Optimus L5 és LG Optimus L7). A gyártó a brit Vanity Fair magazinnal és Ralph John Perou divatfotóssal közösen keltette életre az L-Style-t, a márka új formatervezési koncepcióját, amely elsősorban a technikai újdonságok iránt érdeklődő és a stílusos megjelenést fontosnak tartó embereket veszi célba.

A magazin júliusi számában megjelenő, a stílus és a technológia találkozását megtestesítő fotók Perou vezetésével készültek, aki elismert zenei és divatfotósként olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Katy Perry, Justin Timberlake és Helen Mirren. A fekete-fehér fényképsorozat az LG legújabb Optimus L-Style okostelefon-sorozatának tagjait különböző helyzetekben pózoló modellekkel ábrázolja, kiemelve az LG L-Style öt stílusjegyét: a modern szögletes stílust, a harmonikus kontrasztokat a formatervezésben, a Floating Mass technológiát, az egybefüggő, keret nélküli felületet és az érzékien karcsú külsőt.

A képsorozat mögött álló művészi koncepciót az LG, a Vanity Fair és Perou közösen álmodták meg és keltették életre. Az LG és a Vanity Fair egyaránt saját ötletekkel állt elő azzal kapcsolatban, miként lehetne a legjobban megjeleníteni a technológiát és a divatot a fotózás során, Perou pedig szenvedélyességét, kreativitását vetetette be és kiválóan ötvözte ezeket az elemeket.

A képsorozatban szereplő modellek eltérő háttérrel rendelkeznek: vannak köztük táncosok, sminkesek, még orvosok is. Az egyetlen közös pont a könnyed és egyedi stílus – pontosan azok a tulajdonságok, amelyek az LG Optimus L-Style sorozat célközönségére is jellemzőek.


„Az emberek hajlamosak úgy gondolni, hogy a fényképészeket csak a dolgok külseje érdekli, én azonban azt szeretem, ha a dolgok nem csak elkápráztatnak bennünket, hanem remekül működnek is.” – nyilatkozta Perou. „Nagyon élveztem a közös fotózást az LG-vel és a Vanity Fair-rel, amely a stílus és az anyag találkozásáról szólt. Szándékosan intelligens, gyönyörű és vibráló embereket választottunk a fotókhoz, mert rajtuk keresztül tudtuk igazán bemutatni az izgalmas, karcsú és rengeteg technológiai fejlesztéssel ellátott telefonokat.”

„Az LG számára nagyszerű lehetőség volt, hogy a kampányt a brit Vanity Fair magazinnal és Perou-val közösen készíthette el.” – nyilatkozta Brian Na, az LG Mobile Communications Company alelnöke és nemzetközi értékesítési és marketingigazgatója. „Fő célunk az volt, hogy bemutassuk az L-Style sorozat lényegét az Egyesült Királyság divatszakértőinek, és ehhez keresve sem találhattunk volna jobb partnereket.”

Az LG Optimus L-Style termékcsaládot azoknak terveztük, akik a technológia szerepét fontosnak tartják az életükben, és akik szeretik, ha mobiljuk visszatükrözi ízlésüket és stílusukat. A sorozat három okostelefonból áll: az LG Optimus L3 és az LG Optimus L7 modellek már korábban megjelentek, míg az LG Optimus L5 az év második felében lesz elérhető.

A kulisszák mögé a következő hivatkozásra kattintva lehet bepillanatani: http://bit.ly/KDaGOH
 

 

 

Kulcsszavak: divat, okostelefon, LG
Vissza