LG dokkoló hangfal okostelefonokhoz és táblagépekhez

forrás Prim Online - 2012. augusztus 14.

Az LG Electronics hazánkban is piacra dobja az ND5520-as aktív hangfalat, amely iOS és Android operációs rendszerű készülékek dokkolására alkalmas, LG Remote alkalmazással vezérelhető és FM rádió funkcióval is rendelkezik.

A 30 watt teljesítményű és 2.1 csatornás LG ND5520-as dupla dokkoló állomással táblagépről és okostelefonról is hallgathatjuk kedvenc zenéinket, miközben az akkumulátor is töltődik. A dupla dokkolóhoz közvetlenül csatlakoztatható az iPad, iPod és iPhone, illetve az androidos okostelefonok. A Bluetooth Streaming funkcióval mobilunk csatlakoztatása nélkül, közvetlenül a telefonunkról játszhatunk le zenéket a szoba bármely pontjáról. Bluetooth technológiát használ a LG Remote App alkalmazás is, amellyel okostelefonról vezérelhető a dokkoló. A készülék előlapján érintőgombként funkcionáló Smart Square egyszerre szolgálja a kényelmet és a stílusos formát.  A dokkoló külső háttértárról is képes zenét lejátszani, 3,5 mm-es jack dugó bemenettel/kimenettel (portable-in) pedig egyéb eszközöket is csatlakoztathatunk az ND5520-hoz, ami ébresztőóraként is funkcionál. Ha megunjuk például az iPodunkon tárolt dalokat, akkor a dokkolóba épített FM rádió gondoskodik a zenéről.

Az LG dokkoló állomások hazánkban kapható csúcsmodelljének, az LG ND5520-nak egyedi megjelenése red dot formatervezési díjat érdemelt.  

A dokkoló ajánlott bruttó fogyasztói ára 44 990 forint.


 

Vissza