Huawei Vision a Vodafone Smart Store kínálatában

forrás Prim Online - 2012. június 25.

A Huawei Vision készülék mostantól Magyarországon is elérhető a Vodafone Smart Store kínálatában. A Huawei Vision letisztult megjelenésével vonja magára a figyelmet: minőségi anyagokból készült unibody alumíniumháza szilárd, mégis könnyű szerkezetet ad a telefonnak. A legvékonyabb pontján mindössze 9.9 mm vastag készülék lekerekített formájával és 121 grammos súlyával szinte észrevétlenül simul a kézbe.

Az 1 gigahertzes Qualcomm processzor, 2 gigabájtnyi belső tárhely és 512 MB RAM memória gondoskodik arról, hogy az alkalmazások gyorsan és fennakadás nélkül fussanak. A telefon memóriája Micro-SD kártya segítségével akár 32 gigabájtig bővíthető. Az Android 2.3 operációs rendszer standard kezelőfelülete néhány speciális funkcióval egészült ki, mint például a látványos 3D Carousel animáció. Az alkalmazások több háromdimenziós panelbe rendezve jelennek meg a képernyőn, amelyek között néhány egyszerű mozdulattal lehet váltani, illetve igény szerinti sorrendbe rendezni őket.

A Huawei Vision támogatja a 720p videofelvételt, valamint 5 megapixeles, LED-vakus, autofókuszos kamerával is rendelkezik.
 
A készülék feltöltőkártyás csomagban 54.990 Ft-ért, Vodafone Matrix 5 tarifacsomagban 2 éves hűségidő vállalása esetén pedig 1 Ft-ért vásárolható meg a Vodafone Smart Store-ban.
Vissza