Indul a Telenor új, kedvezményes TravelSure roaming szolgáltatása

forrás Prim Online - 2012. augusztus 16.

A Telenor augusztusban új roaming szolgáltatást indított, amellyel kedvezményes percdíjakkal, hívásszakasz-díj mellett lehet telefonálni az 1-es díjzónába tartozó országokban. A szolgáltató bevezetett egy 3 és egy 10 napos roaming csomagot is: ezek az 1-es díjzónán túl Horvátország egyes hálózatain is érvényesek.

A mobilszolgáltató kártyás és számlás előfizetők számára egyaránt elérhető TravelSure roaming szolgáltatását nem csak a nyaralóknak, hanem a külföldre gyakran utazóknak is ajánlja.

A havidíjmentes TravelSure roaming szolgáltatás megrendelése esetén az ügyfelek 50 forintos percdíj és 10 percenkénti hívásszakasz-díj mellett kezdeményezhetnek hívást az 1-es díjzónából vagy telefonálhatnak az adott ország hálózatán. A hívásfogadásra ráadásul a 10 percenkénti hívásszakasz-díj megfizetése mellett további díjfizetés nélkül van lehetőség.

 



A Telenor a rövidebb és a hosszabb ideig külföldön tartózkodókat is segíti a költségek kordában tartásában, hiszen a TravelSure csomagok kiszámítható roamingolást biztosítanak. Az 1-es díjzónában és Horvátországban a Tele2, illetve a VipNet hálózatán elérhető csomagok segítségével előre megvásárolhatók a lebeszélhető percek. A 890 forintért kapható TravelSure 3-mal az aktiválást követő három napon át tíz percet lehet telefonálni, a TravelSure 10 csomag pedig 30 lebeszélhető percet kínál 2490 forintért.

A csomagok érvényességének lejárta vagy az azokban foglalt percek lebeszélése esetén a számlázás az EU által szabályozott hangalapú roaming díjszabás szerint vagy a már korábban kiválasztott TravelSure roaming szolgáltatás díjai alapján történik. Ekkor a Telenor SMS-értesítést is küld, így könnyebben követhetők az utazás ideje alatti mobilköltések. A TravelSure 3 és 10 csomagok kizárólag érvényességük lejárta után rendelhetők meg újra.

A külföldi mobilinternet-elérést igénylők számára a Telenor július eleje óta kínálja a TravelSure Net szolgáltatását és adatcsomagjait, amelyekkel az ügyfelek szabadabban oszthatják meg élményeiket az interneten is.

További információ: http://www.telenor.hu/roaming/travelsure_szolgaltatasok/

 

Vissza