Biztos, hogy hó végén debütál az LG Nexus mobilja

Farkas Norman - 2012. október 24.

AZ LG indiai részlegének vezetője hivatalosan megerősítette, hogy október végén mutatkozik be a kisebbik dél-koreai gyártó Nexus mobilja. A beszédes úriember azt is elárulta, hogy a készülék már novemberben elérhető lesz Indiában.

Emlékszel arra, hogy a Google már kiküldte a meghívókat az október 29-én megrendezésre kerülső sajtóeseményére, mely az Android platform rajongói számára tartogat meglepetéseket? A rendezvényen új szolgáltatások és néhány új készülék bemutatására kerülhet sor, s a várakozások szerint utóbbiak közé fog tartozni az LG Nexus mobilja, - a Nexus 4 - illetve egy pofátlanul olcsó Nexus táblagép is.

Már nem kétséges, hogy az LG által gyártott Android 4.2 referenciamodell be fog mutatkozni a Google eseményén, ugyanis Amit Gujral, a dél-koreai gyártó indiai tervezőrészlegének feje hivatalosan megerősítette ezt a tényt, sőt azt is elmondta, hogy a keresőóriással közösen fejlesztett okostelefon már novemberben landolni fog az indiai piacon.

Az E960 típusú, Mako kódnéven fejlesztett Nexus 4 alapját a nem is olyan rég bemutatott LG Optimus G adja, tehát egy négymagos, 1,5GHz-es Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzorral és egy 4,7 hüvelykes érintőképernyővel felvértezett csúcsmobilt köszönthetünk majd "személyében".

 

[Forrás: Engadget]

 

Vissza