Máris előrendelhető a Nexus 4?

Farkas Norman - 2012. október 26.

A jövő hétfőn bemutatkozó Google LG Nexus 4 tegnap felbukkant  a brit Carphone Warehouse oldalán az előrendelhető mobilok között. Néhány óra múlva azonban eltűnt a listáról a készülék, így csak egy "véletlen" információszivárgásnak tekinthetjük a dolgot.

Már tudjuk, hogy az LG és a Google által közösen fejlesztett Nexus mobilról a keresőóriás hétfőn megrendezésre kerülő sajtóeseményén hullik le a lepel. A kiszivárgott információk, élőfotók és sajtóképek után tegnap arra figyelhettünk fel, hogy a brit Carphone Warehouse oldalán az előrendelhető telefonok listájában csücsül az újdonság. A kereskedő nem fukarkodott az infókkal, az új Nexus felszereltségét és érkezésének várható dátumát is feltűntette a mindössze néhány órára publikussá tett oldalon.

Ha hihetünk a Carphone Warehouse-nak, akkor a Nexus 4 szállítása már október 30-án, azaz a bemutatót követő napon kezdetét veszi.  A készülék állítólag 4,7 hüvelykes, 1280 x 768 pixel felbontású érintőképernyővel, négymagos Qualcomm Snapdragon S4 processzorral, 8 megapixeles hátlapi kamerával és 8GB - nem bővíthető - belső tárhellyel érkezik, fedélzetén pedig az Android 4.2 operációs rendszer teljesít szolgálatot. Ami az árakat illeti, nem lettünk okosabbak, ugyanis csak annyit tudtunk meg az oldalról, hogy a brit O2-től és Vodafone-tól 31 angol fontos havidíjjal és hűségnyilatkozat aláírásával ingyen elvihető lesz a masina.

 

[Forrás: BGR]

 

Vissza