Vodafone feltöltőkártyás csomagok premierje

forrás: Prím Online - 2012. november 4.

Pontosan egy hónappal a mérföldkőnek számító havidíjas Vodafone RED szolgáltatáscsomagok bevezetése után a Vodafone november 1-jétől a korlátlan beszélgetést és üzenetküldést a feltöltőkártyás ügyfelei részére is elérhetővé teszi hálózaton belül. Az új korlátlan feltöltőkártyás csomag 200 MB mobil adatforgalmat is tartalmaz.

A Vodafone RED VitaMAX

A Vodafone RED VitaMAX tarifához 7000 forintos vagy annál magasabb feltöltés esetén korlátlan, bármilyen időszakban igénybe vehető hálózaton belüli beszélgetés és SMS-ezés, valamint 200 MB internethasználat jár.A teljes egészében lebeszélhető egyenleg és a bónusz egyaránt 30 napig használható fel. Ezeken túl a Vodafone RED ügyfelek egyedülálló módon kiemelt ügyfélkezelésben is részesülnek: az ország 50 üzletében díjmentes szakértői segítséget kapnak telefonjuk beállításához és személyre szabásához, amikor igénylik.
 
Új feltöltőkártyás tarifák
 
A Vodafone RED VitaMAX mellett a jelenlegi feltöltőkártyás tarifák helyett három új, az előfizetéseshez hasonlóan egyszerű és könnyen átlátható tarifát is bevezet a Vodafone, amelyek a magyar mobilpiacon egyedülállónak számító konstrukciót kínálnak különleges bónuszokkal.
 
A Vodafone hosszas és alapos kutatásokat végzett a feltöltőkártyás csomagok kialakítását megelőzően. Ebből kiderült, hogy az ügyfelek a legtöbbre a bónuszokkal személyre szabható tarifákat értékelik, amelyek segítségével a saját felhasználási szokásaiknak legjobban megfelelő díjcsomagot választhatnak maguknak.
 
Az új tarifák egységes, 46,5 forintos perc- és SMS díjat kínálnak bármely belföldi normál díjas hálózatba, ezen felül egyes tarifák pedig egyedülálló bónuszokat nyújtanak, amelyek minden időszakban felhasználhatóak, és automatikusan járnak az adott tarifákat igénybe vevők számára.
 
VitaMAX Prémium tarifák
 
A feltöltőkártyás ügyfelek eltérő igényeinek megfelelően a Vodafone három VitaMAX Prémium tarifát vezet be. A vásárláskor kapott kártyán minden esetben alapbeállításként a VitaMAX Prémium Start szerepel, amely azoknak az ügyfeleknek ideális választás, akik ritkábban és alacsonyabb összeggel töltik fel egyenlegüket, ugyanakkor fontos számukra, hogy feltöltésük minél hosszabb ideig, jelen esetben 365 napig éljen.
 
A VitaMAX Prémium Perc díjcsomagot azok számára kínálja a Vodafone, akik elsősorban beszélgetésre használják telefonjukat. A 90 napig felhasználható egyenleghez a feltöltés összegétől függően a tarifába építve különböző mértékű Vodafone Perc bónusz jár, amely a Vodafone hálózatán belül bármely időszakban felhasználható 30 napon belül. A bónusz mértéke 3000 forintos feltöltés után 50 perces, 5000 forintos vagy annál magasabb összeg feltöltése után pedig 100 perces hálózaton belül felhasználható beszélgetés.
 
A VitaMAX Prémium SMS&Net azon Vodafone-ügyfelek számára a legjobb választás, akik telefonjukat leginkább SMS-ezésre használják, de egyúttal szeretnék kipróbálni a mobilinternetet is. A 90 napig felhasználható egyenleghez minden 3000 forintos vagy annál magasabb feltöltés esetén a tarifába építve Vodafone SMS és internet bónusz jár, amely bármely időszakban felhasználható és 30 napig érvényes a Vodafone belföldi hálózatán. Ennek mértéke 3000 forintos feltöltés esetén 50 hálózaton belüli SMS és 50 MB adatforgalom, 5000 forintos vagy annál magasabb feltöltés esetén pedig 100 hálózaton belüli SMS és 100 MB adatforgalom.
Kulcsszavak: Vodafone-hu, mobilszolg
Vissza