Kétkártyás Galaxy Note II: december 3-tól a piacon

Farkas Norman - 2012. november 26.

Hivatalosan is bemutatkozott a Samsung Galaxy Note II két micro SIM kártyahellyel ellátott változata. A GT-N7102 típusszámú újdonság december 3-án válik elérhetővé Kínában, várható ára körülbelül 180 ezer forint lesz.

Már egy ideje kiderült, hogy a Samsung Galaxy Note utódjából, azaz a Note II-ből készül egy két hálózat kezelésére is alkalmas változat is, ezért már csak az volt kérdéses, hogy mikor mutatkozik be ez a kütyü. Nos, nem kell tovább várnunk a válaszra, ugyanis a GT-N7102 Galaxy Note II DuoS néhány napja hivatalosan lelepleződött Kínában, s már fel is került a Samsung kínai weboldalára.

A két micro SIM kártyahellyel felszerelt Note II DuoS lelke egy négymagos, 1,6GHz-es Exynos processzor, melyet 2GB RAM, 16GB - microSDHC kártyával bővíthető - belső tárhely és egy 3100mAh kapacitású akkumulátor egészít ki. A készülék arcát egy 5,5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású AMOLED HD érintőképernyő adja, melyre élmény rajzolni és a jegyzetelni a megújult S Pen stylusszal. Az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer köré épülő hibrid eszköz nem csak megjelenítő és teljesítmény tekintetében tartozik az élvonalba, hanem a képalkotás terén is ott van a szeren: előlapján egy 1,9 megapixeles-, hátlapján pedig egy 8 megapixeles, LED villanóval segített kamera kapott helyet.

A Galaxy Note II DuoS december 3-tól lesz megvásárolható Kínában, várható ára 5199 kínai jüan (cirka 180 ezer forint) lesz. A kétkártyás csúcsmobil valószínűleg nagy sikert aratna a nemzetközi piacon, ám a jelek szerint kizárólag Ázsiában fog hódítani.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza