6,3 hüvelykes kijelzőt kap a harmadik Galaxy Note?

Farkas Norman - 2012. december 14.

A friss hírek szerint a Samsung "nagyképű" Galaxy Note okostelefon-sorozatának következő tagja 6,3 hüvelykes érintőképernyővel érkezik. A készülék így sokkal inkább hasonlít majd egy tabletre, mint egy okostelefonra, s fél lábbal kilép a phablet kategóriából is.

A Samsung anno új kategóriát teremtett, amikor piacra dobta az 5,3 hüvelykes kijelzővel szerelt Galaxy Note készüléket. Az okostelefon-tablet hibrid kellemes fogadtatásra lelt, így sorra érkeztek az újabb óriásmobilok, de már nem csak a dél-koreai gyártó műhelyéből. Nem csak szaporodtak, hanem nőttek is az egyébként sem apró kütyük, a Galaxy Note II például már 5,5 hüvelykes megjelenítővel bír, a Huawei következő nagy dobásaként ismertté vált Ascend Mate pedig 6,1 kijelzőt tudhat majd magáénak.

A Korean Times forrásai azt állítják, hogy a Galaxy Note III méretét tekintve minden phabletet felülmúl majd, ugyanis 6,3 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású (Full HD) AMOLED érintőképernyőt pakolnak majd bele. Remélhetőleg a Samsung egy elég izmos akkumulátorral gondoskodik majd, mely elegendő üzemidővel kecsegtet miközben enyhíti a hatalmas megjelenítő rendkívüli energiaéhségét. A brutális méretű eszköz több kérdést is felvet, gondoljunk csak arra, hogy mennyire macerás lesz majd bepasszírozni a zsebünkbe (ugrik a mobilitás), s mennyire furán festünk majd, amikor egy a fél arcunkat betakaró masinával telefonálunk.

Samsung Galaxy Note II

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza