Bemutatkozott az Alcatel One Touch Snap és Snap LTE

Farkas Norman - 2013. február 28.

Hivatalosan lehullott a lepel az Alcatel két új felső-közép kategóriás gyöngyszeméről, melyek egyike LTE hálózati támogatással is büszkélkedhet.

Az Alcatel, illetve a tulajdonosaként ismert kínai TCL okostelefonok egész hadát leplezte le az utóbbi időben, melyek nagyjából minden árszegmenset lefednek. Úgy tűnik, hogy a vállalat még nem fogyott ki a meglepetésekből, ugyanis a minap két újabb androidos készüléket mutatott be; a középkategóriába szánt One Touch Snap és One Touch Snap LTE modelleket.

A 130,3 x 67 x 8,99 milliméteres One Touch Snap az Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszer köré épül, s ami a hardverét illeti, 4,5 hüvelykes qHD (960 x 540 pixel) felbontású érintőképernyővel, négymagos, 1,2GHz-es processzorral, 1GB RAM-mal, 4GB belső tárhellyel, microSD kártyafoglalattal, valamint 1800mAh kapacitású akkumulátorral, illetve WiFi és Bluetooth modullal büszkélkedhet. A barátságos dizájnnal bíró készülék képalkotási képességeiért egy 8 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi- és egy 1,3 megapixeles előlapi kamera felel. Az újdonság várhatóan áprilisban kerül forgalomba, ára egyelőre nem ismert.

 

A One Touch Snap LTE szupergyors 4G LTE hálózati támogatással rendelkezik ugyan, kijelzőjét tekintve alulmúlja testvérét. Az Android 4.1 Jelly Bean rendszer köré épülő telefon nagyobb, 4,65 colos érintőképernyője meglepő módon "csak" 854 x 480 képpont megjelenítésére alkalmas. A kütyü meghajtásáért egy 1,4GHz-es, kétmagos Qualcomm Snapdragon processzor felel, a működéshez szükséges energiát pedig egy 2200mAh kapacitású akkumulátorból nyeri. A Snap LTE kijelzője fölött egy 2 megapixeles kamera csücsül, megfordítva a telefont egy 8 megapixeles, 1080p Full HD videók rögzítésére alkalmas, LED vakuval segített hátlapi kamerával találjuk szembe magunkat. Sajnos a mobil várható árát még homály fedi, de azt már tudjuk, hogy júliusban találkozhatunk majd vele az üzletekben.

 

 

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza