Galaxy Note III – mégis 5,9-es mérettel száll versenybe?

Czipperer Dia - 2013. március 19.

Az elmúlt két év phablet sikereire alapozva, a Samsung keményen dolgozik a Galaxy Note III-on. Egyelőre azonban biztosat nem tudni arról, hogy mikor érkezik és mekkora is lesz.

A találgatások természetesen már elkezdődtek. 5,9 hüvelykes és 6,3-asra méretre is lehet fogadni: mindkét esélyesnek van tábora. A tegnapi nap folyamán arról számoltunk be, hogy elképzelhető az utóbbi helytállósága, hiszen a Galaxy S4 microsite-ján felbukkant egy GamePad, amely leírásából kiderül, hogy akár 6,3 hüvelykes készülékekkel is használható. 

Na, innen már nem kell sok ahhoz, hogy mindenki az új üdvöskére, a Galaxy Note III-ra gondoljon, amelyről már korábban is keringtek hírek ilyen kijelzőméretekkel. A mostani információk azonban mindezt cáfolni látszanak. 
 
Méreteiben inkább elődjéhez hasonlíthat
 
A KoreaTimes ugyanis azt írja, hogy a készülék prototípusát már ezen a héten bemutatják az AT&T vezetőinek – itt vitatják meg az indulást és a marketingstratégiát –, és 1080p OLED kijelzővel felszerelve, valamint hasonló méretekkel érkezik majd, mint elődje, a Note II (5,5 inch). A TechRadar még azt is hozzátette, hogy a Samsung fő alkatrész beszállítócégének vezetője erősítette meg mindezt.
 
Úgy tűnik tehát, hogy a kisebb méret tűnik reálisabbnak, és a 6,3-as majd egy következő nagy dobás eredménye lesz csupán.
 
 
 
Forrás: Unwiredview.com, TechRadar.com
 
Vissza