Kapcsolódó cikkek
- Idén már nem lesz olyan kapós az iPad? 2013. március 8.
- A táblagépek vetnek véget a PC-korszaknak 2012. március 28.
- Késik az ötödik generációs iPad 2013. április 9.
- HP Slate 7 tablet – 149 euróért? 2013. április 8.
- Élesebb kijelzővel érkezik az új Nexus 7 2013. április 4.
- Kövesd Orbán Viktort a Napi Viktorral! 2013. április 4.
- No.1 Mini Pad – Négymagos iPad mini klón fillérekért 2013. április 3.
- Új Samsung Windows 8 hibrid és Series 9 Premium Ultrabook 2013. április 2.
- Nyolchüvelykes Full HD Super AMOLED kijelzővel érkezik a Samsung új táblagépe? 2013. március 29.
- Frissült a Gmail iOS applikációja 2013. március 28.
Legfrissebb híreink
- Nagy felbontás, gyors sebesség és MI-alapú képfelismerés
- A Sony bejelenti az első G Master F2-es rekesznyílású standard zoomobjektívet
- T-esport Bajnokság: Európa legjobbjai mérkőztek meg a hétvégi budapesti döntőn
- Idén az üvegfalak áttöréséről szól a telekom ünnepi kampánya
- A Samsung különleges megoldásait díjazták
iPad gasztrokalauz a Marie Claire-től
A Marie Claire magazin másodszor jelentkezik iPad-kiadással. Ezúttal exkluzív utazásra invitálnak az ízek birodalmába interaktív gasztrokalauzukkal, amely az áprilisi szám 33 oldalas gasztromelléklete.
A Marie Claire a tartalmi és vizuális sokszínűség jegyében készítette el Gasztromellékletét interaktív iPad-kiadványként is, kihasználva az eszköz kínálta multimédiás lehetőségeket. Kulináris kalandozásaink során két nap alatt bejártuk a Földet Budapesten: street foood túránkon Olaszország, Thaiföld, Afrika, Montenegró vagy Mexikó legpompásabb fogásait kóstoljuk végig.
Aztán benézünk néhány kedves ismerősünk hűtőjébe – a tekintélyes háztartási gépek maguk a megtestesült információs központok. Kiderítjük, hol vásárol Szentgyörgyi Romeo, mit szeretnek Benes Anita gyerekei, micsoda pazar reggelik kelnek életre Kovács Patríciáék konyhájában, vagy hogy a Lila Füge gasztroblog szerzője, Havas Dóra mikkel kísérletezik mostanság.
Ellátogatunk az ország jelenleg egyik legizgalmasabb főzőtanfolyamára, amely, szakítva a hagyományokkal, zárás után vagy nyitás előtt vezet végig a legjobb nevű budapesti éttermek és cukrászatok konyháin – maguktól a séfektől tanulhatunk sütni-főzni. Fűszeres Eszter, az egyik legnépszerűbb gasztroblogger pedig a szemünk láttára készíti el az ínycsiklandó Marie Claire-menüt, amelyet aztán piknikre is magunkkal vihetünk. Sőt még az is kiderül, hogyan adjunk minden szempontból emlékezetes vacsorát a vendégeink nagy-nagy megelégedésére.
A tartalomból:
- Mutasd a hűtőd… – Mit eszik a fitneszguru, a színésznő, a divattervező és a gasztroblogger?
- Zárva vagyunk, gyere be! – A főzőtanfolyamok legújabb verziója. Híres éttermek konyháiban jártunk
- Ültetési rend – Legyél ötcsillagos házigazda
- Street kitchen – Kétnapos gasztrotúra Budapesten
- Kifutó a konyhában – Sztárséfek és topdizájnerek közös útjai
- Fűszeres patchwork – Fűszeres Eszter exkluzív tavaszi receptjei a Marie Claire számára
- Finom hírek – A tavasz újdonságai az ízek világából