Videóchat a barátokkal akkor is, ha nem elérhetőek

Czipperer Dia - 2013. május 23.

A Glide kitalálta tuti megoldást androidosoknak a barátokkal való videóchatelésre. Elég Facebook fiókunkkal belépni az alkalmazásba, és „élőben” társaloghatunk az ismerősökkel, de akkor is üzenhetünk nekik, nem aktívak.

A Glide megoldásának köszönhetően videó formájában üzenhetünk csevegő partnerünknek. Facebook adatainkkal beléphetünk a chat szobába, és egymás üzeneteire videó formájában lehet reagálni. Maximum 42 másodperces videókat küldhetünk partnerünknek, amelyek felhőben tárolódnak. Akár azonnal, de később is lejátszhatjuk a felvételt. Így akkor is üzenhetünk, ha partnerünk nem elérhető. Nincsen limit, és az üzenetek sem törlődnek, bármikor újra lejátszhatók.

 

 

A Glide egy izraeli cég, a Glide Talk ötlete, amelyet idén év elején indítottak el iOS-en. A program jelenleg még beta verzióban fut, számos fejlesztés akad még. Többek között nem lehet az összes videót egymás után, folyamatosan lejátszani, vagy kamerát váltani felvétel közben. És az iOS alkalmazásnál elérhető funkciók közül is hiányzik néhány.

Az alkalmazás letölthető a Google Playről.

 

Forrás: Androidpolice.com

Vissza