Sony H2 „Honami” – egy digitális fényképezőgép tudásával

Farkas Norman - 2013. május 24.

Újabb hírek érkeztek a japán gyártó kameramobiljáról, mely által ismét felbukkanhat a Cyper-Shot márkanév a mobilpiacon. A H2 „Honami” néven fejlesztett készülék 2/3 hüvelykes képérzékelővel és a DSC-RX100 fényképezőgépnél látott manuális beállítási lehetőségek sokaságával érkezik.

Már egy ideje világos a szaksajtó követői számára, hogy nem csak a Nokia, hanem a Sony is egy kiemelkedő képalkotási képességekkel bíró okostelefonon dolgozik. Míg a Nokia a 808 PureView-ben látott 41 megapixeles kamerát próbálja bevetni egy Windows Phone 8 rendszerű, EOS néven fejlesztett modellben, addig a Sony a Cyber-Shot brandet kívánja újraéleszteni a mobilok körében, ami felé a már egy ideje a pletykák kereszttüzében álló „Honami” jelentheti az első lépést.

A Sony Alpha Rumors úgy tudja, hogy a H2 „Honami” néven fejlesztett mobil 2/3 hüvelykes szenzorral és xenon vakuval rendelkezik, a lehető legjobb minőségű fotók készítését pedig rendkívül gazdag manuális beállítási lehetőségekkel teszi lehetővé. Érdekesség, hogy az oldal szerint a DSC-RX100 kompakt digitális fényképezőgépben látott lehetőségeket idézi telefon kamerafelülete.

 

 

A kép csak illusztráció!

 

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza