HTC T6 – Újabb részletek

Farkas Norman - 2013. június 3.

Napvilágra került a tajvani gyártó első okostelefon-táblagép hibridjének részleges specifikációja. A kiszivárgott infók alapján az Android Key Lime Pie rendszerrel érkező T6 a Galaxy Note III elsőszámú kihívójának ígérkezik.

Nemrég kiderült, hogy a HTC egy phablet, azaz okostelefon-táblagép hibrid készüléken dolgozik. A T6 kódnevű kütyü felszereltségéről eddig mit sem sejthettünk, ám a The Unlockr, illetve az Evleaks jóvoltából felszínre került róla néhány infó a napokban.

Ha hihetünk a pletykáknak, a HTC üdvöskéje 5,9 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású érintőképernyővel, 2,3GHz-es, négymagos Qualcomm MSM8974 processzorral, 2GB RAM-mal és microSD kártyával bővíthető, 16GB belső tárhellyel rendelkezik, fedélzetén pedig az Android Key Lime Pie operációs rendszer teljesít szolgálatot. A készülék energiaellátásáról egy 3300mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik, képalkotási képességeiért pedig egy 2,1 megapixeles, nagylátószögű optikával szerelt előlapi és egy optikai képstabilizátorral megáldott, Ultrapixel technológiájú hátlapi kamera felel.

A T6 állítólag nem csak tudás, hanem anyaghasználat és minőség terén is hozza a prémium termékektől elvárt színvonalat, mi több a jegyzetelni kívánó felhasználók örömére egy szépen megmunkált, a pontosság érdekében rendkívül hegyes kapacitív toll jár majd hozzá.

Egyelőre sajnos rejtély, hogy pontosan mikor, s milyen árcédulával landol a piacon a tajvaniak első phabletje, de azt már szinte borítékolhatjuk, hogy a Galaxy Note III egyik legnagyobb ellenfelét üdvözölhetjük majd „személyében”.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza