Nokia EOS – Pirosban is

Farkas Norman - 2013. június 7.

A korábban látott szürke és sárga változatok mellett piros színben is piacra kerül a finn gyártó Windows Phone 8 rendszerű multimédiás nagyágyúja.

Bár még be sem mutatkozott a Nokia EOS, a héten kiszivárgott fotóknak köszönhetően már tudjuk, hogy milyen külsőt kapott. A tipikus lumiás stíluselemekkel átszőtt készülékházzal érkező kütyü várhatóan fekete sárga, illetve piros színben kerül forgalomba, utóbbi változatra a legújabb, alant látható lesifotók derítettek fényt.

A készülék hátlapján tátongó nyílást valószínűleg egy 41 megapixeles PureView kamera, valamint egy-egy xenon és LED villanó tölti ki. Bár a kamera felbontása és az optikai képstabilizátor jelenléte kapcsán még csak tippelhetünk, az már biztos, hogy automatikusan nyíló lencsevédő óvja majd a képalkotó egységet a külső hatásoktól.

Ami az EOS egyéb technikai tulajdonságait illeti, az eddigi infók szerint több fronton is hasonlóságot mutat a Lumia 928-cal, azaz 4,5 hüvelykes, 1280 x 768 pixel felbontású ClearBlack AMOLED kijelzőt, 32GB belső tárhelyet és kétmagos Snapdragon processzort.

A pletykák júliusra jósolják a multimédiás szörnyeteg érkezését, ám pontos dátumról és várható árról egyelőre nem esett szó.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza