Ajándék Xperia mobil jár a Sony BRAVIA W tévékhez

Kütyü Magazin - 2013. június 12.

Már Magyarországon is megvásárolhatók a Sony BRAVIA W sorozatú televíziói. Az NFC technológiával, a mobileszközök csatlakoztatásának lehetőségével, valamint kiemelkedő kép- és hangminőséggel kecsegtető készülékekhez most Xperia okostelefont ad ajándékba a gyártó.

A BRAVIA W sorozatú televíziók már elérhetőek a boltokban. A Sony a felhasználói élmény növelése érdekében ezen a nyáron egy különleges akció keretében Xperia okostelefont ad bizonyos szériájú BRAVIA tévék megvásárlása esetén. 55” vagy 47” képátmérőjű W8-as modellek mellé a regisztráló vásárló jogosult egy Xperia L okostelefonra, az 55” vagy 46” képátmérőjű W9-es modellekhez pedig egy Xperia Z okostelefont ad ajándékba a Sony a vásárlónak. Az ajánlat 2013. május 29-től július 14-ig érvényes, a részleteket a Sony oldalán találod.

Innováció a képminőségben

A W sorozatú BRAVIA LED tévék palettája magában foglalja a KDL-W905, KDL-W805A/807A, KDL-W650A modelleket is. Amellett, hogy a készülékek beépített Wi-Fi-vel rendelkeznek, a Sony egyedi X-Reality PRO képjavító motorjával is felszereltek, így eddig soha nem látott megjelenítést nyújtanak a felhasználónak. A sorozat minden televíziója emellett a Motionflow XR funkcióval is rendelkezik a gyors akciójelenetek és játékok élményének tökéletesítéséért.

BRAVIA W9

 

A W905A készülék LED-es háttér-világítású TRILUMINOS képernyőjének széles színskálája természetesebb, élénkebb színvilágot biztosít a tökéletes moziélményhez. A QuantumDot technológiának köszönhetően a legnehezebben reprodukálható színek, a piros, a kék és a zöld is valóságossá válnak.

A részletgazdag képek mellett a hangteljesítmény is kiemelkedő. A W905A modell egyedi, 1.2 méter hosszúságú hangsugárzóval rendelkezik, ami egy kompakt egységbe építve, a TV képernyője mögött található. Viszonylag kis mérete ellenére olyan erős basszust biztosít, ami megadja az akciófilmek és zenék valódi hangulatát.

A vezeték nélküli képernyőmegosztást a Wi-Fi mellett a W905A és a W805A modellek esetében az egyérintéses technológia is lehetővé teszi, utóbbinál az NFC-kompatibilis távirányítón keresztül zajlik az adatátvitel. A tökéletes digitális összhatást a beépített internetes böngésző és a Youtube™, Twitter, Skype és Facebook alkalmazások garantálják.

Árak

A KDL-W905A modell 55” képernyőmérettel 840 000 Ft-os ajánlott fogyasztói áron kapható.

A KDL-W905A modell 46” képernyőmérettel 620 000 Ft-os ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

A KDL-W805A modell 55” képernyőmérettel 600 000 Ft-os ajánlott fogyasztói áron áll a vásárlók rendelkezésére.

A KDL-W805A/807A modell 47” képernyőmérettel 440 000 Ft-ba kerül.

 

A készülékek főbb jellemzői (kattints a képre a nagyításhoz):

 

 

Vissza