Nubrella – a kézmentes esővédő [Videó]

Czipperer Dia - 2013. július 3.

Íme, egy olyan kütyü, ami első ránézésre egy babakocsi felsőszerkezetére hasonlít, ám a látszat csal: ez a világ első olyan esernyője, amelyhez nem kell a kezünket használnunk.

Ha szeretnénk, hogy megbámuljanak az utcán, tökéletes választás a Nubrella. Nemcsak a mérete nagy, de még a formája is egy babakocsira emlékeztet.

Vajon miért ez a nagy felhajtás, hogy ez a világ első kéz nélkül használható esernyője? És az esőkabátot mire találták fel? Na, de ez azért profibb annál. Jobban véd az esőtől és számos módon állíthatjuk, ahogy nekünk tetszik.

Alan Kaufman, a szerkezet feltalálója Kickstarter oldalán azt írta (egy éve indult a kampány), hogy a Nubrella nem a hagyományosan esernyőt helyettesíti, hanem egy új fegyver az időjárási arzenál elleni védekezésben. És bár viccesen néz ki, védelmet nyújt akár még a széllel szemben is.

Több fajta stílusban és modellben is kapható lesz, akár nap ellen is használhatjuk, és gyerekméretben is megvásárolhatjuk.

A videók között keresgélve kiderül, hogy valójában ez nem is olyan új találmány, mint gondolnánk, több mint öt éve feltöltött videókat is találtunk „elődjéről”. Mindenesetre érdemes belenézni a videóba, amelyben Alan Kaufman mutatja be a szerkezetet (angolul).

 

 

Forrás: Mashable.com

 

Vissza