Az IFA-n mutatkozik be az Umeox X5

Czipperer Dia - 2013. augusztus 9.

Közeleg a leleplezés napja, és nemsokára közelebbről is megismerhetjük a karcsúságáról elhíresült okosmobilt, az Umeox X5-öt. Állítólag Európában is kapható lesz.

Legfrissebb hírek szerint már nem kell sokat várnunk, hogy debütáljon a Huawei P6-nál is vékonyabb okosmobil, amely mindössze 5,6 milliméter vastagságú. A tervek szerint a berlini IFA kiállításon mutatják be a jövő hónapban.

Méltán övezi nagy várakozás az új üdvöskét, hiszen eddig egyetlen telefon sem volt 6 milliméternél vékonyabb. És még a megjelenés előtt sikerült rávernie a P6-ra.

Még júniusban lehetett hallani arról, hogy 5,3 hüvelykes kijelzővel felszerelve érkezik, ám most 4 hüvelykes méretről szólnak a hírek. Szerencsére már nem kell sokat várnunk, és tisztul a kép.

 

 

A kijelzőn méretén kívül még pár dolgot lehet tudni a készülékről, melyeket azért érdemes fenntartással kezelni. A korábbi hírek szerint egy 8 megapixeles hátlapi, valamint egy 3 megapixeles előlapi kamerával rendelkezik, ám a Gizchina rácáfol erre. Az oldalon arról írnak, hogy mindkét kamera 5 megapixeles. A processzorról egyelőre annyi ismert, hogy feltehetően MediaTek.

Még egy apróság is kering az X5-tel kapcsolatban, mégpedig az, hogy Európába is érkezik Thomson X5 néven. Állítólag Franciaország lesz az első (és talán az egyetlen) a kontinensen, ahol kapható lesz.

 

Forrás: Unwiredview.com

Vissza