Oppo N1 – 12 megapixeles kamera és touchpad a hátlapon [Videó]

Farkas Norman - 2013. szeptember 2.

Szeptember 23-án debütál az Oppo új, N1 névre keresztelt csúcsmobilja, mely az eddigi hírek szerint  5 colos Full HD kijelzőt, négymagos processzort, valamint 12 megapixeles kamerát és érintés érzékeny hátlapi „vezérlőfelületet” tudhat magáénak.

A pengevékony Finder, illetve a kiemelkedő ár/érték aránnyal bíró Find 5 készülékek által híressé vált kínai gyártó hamarosan egy új nagyágyút dob piacra az N1 „személyében”.

Az 5 hüvelykes Full HD érintőkijelzővel, négymagos Qualcomm Snapdragon processzorral, valamint 2GB RAM-mal felvértezett jövevény hivatalos bemutatójára szeptember 23-án kerül sor. Hála az Oppo nyílt kommunikációjának, már az sem titok, hogy N1 hátlapján egy touchpad szerű felület kapott helyet, amely még kényelmesebbé teszi a készülék kezelését – például könnyedén görgethetünk böngészés közben a mobil hátlapját támasztó ujjaink egyikével.

 

 

Érdekesség, hogy a korábbi pletykákkal ellentétben nem egy 16 megapixeles, tizenötszörös optikai nagyításra képes fényleső felel az N1 képalkotási képességeiért, hanem egy Owl képfeldolgozó processzorral, illetve N- lencserendszerrel felvértezett, 12 megapixeles kamera, melyet optikai képstabilizátorral is elláttak.

Az Oppo N1 világszerte piacra kerül a szeptember 23-i bemutatója után, várható ára 480 dollár körül alakul.

 

 

 

 

 

[Forrás: AndroidCommunity]

Vissza