Szűrés

A(z) teszt kulcsszót tartalmazó cikkek

LG Optimus L7 P700 teszt - A nagytestvér

2012. július 31. -

Górcső alá vettük az LG L Style sorozatának legütősebbnek vélt tagját, mely az elegáns külső, az NFC támogatás és a szuperfényes NOVA kijelző ellenére sem győzött meg bennünket.

Kulcsszavak: LG, Optimus, teszt
Tovább

Samsung Galaxy S III teszt - A csúcson

2012. július 2. -

A VIP-Phone jóvoltából kivesézhettük a Samsung legújabb zászlóshajóját, a Galaxy S III-at. Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszert futtató készülék a reklámszlogen szerint értünk kelt életre. Tesztünkből kiderül, hogy a rengeteg extra funkció, a friss operációs rendszer és az ütős hardver tényleg olyan lehengerlő együttest alkot-e, mint amilyet vártunk.

Kulcsszavak: Galaxy, Samsung, teszt
Tovább

HTC One X teszt - A legjobb?

2012. június 18. -

Górcső alá vettük a HTC One sorozatának legerősebb tagját, a One X-et. A VIP-Phone által biztosított tesztkészüléket alaposan kiveséztük, hiszen a világ egyik legizgalmasabb okostelefonjáról van szó. De vajon tényleg a One X az egyetlen, amire vártunk?

Kulcsszavak: Sense UI, One, teszt, HTC
Tovább

Igazi Lenovo stílus - Lenovo ThinkPad Tablet teszt

2012. június 11. -

Egy rövid időre górcső alá vehettem a Lenovo üzleti táblagépét, melyet röviden így tudnék leírni: nem kicsi, nem könnyű, viszont szép és okos. Ebben a mondatban persze a szép elég szubjektív is lehet, akinek tetszik a Lenovo többi terméke, annak a ThinkPad Tablet is tetszeni fog. Nekem például bejön.

Kulcsszavak: Lenovo-hu, teszt, Honeycomb
Tovább