Szűrés

A(z) ZyXEL kulcsszót tartalmazó cikkek

Megérkezett az új, távmunka-biztos router

2020. szeptember 3. -

A tajvani Zyxel Networks bemutatta LTE7480-M804 LTE Advanced Kültéri Routerét, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a nagy sebességű és stabil kapcsolat elérését olyan távoli területeken is, ahol más technológiák alkalmazása nagyon költséges lenne.

Tovább

Valódi WiFi 6 élmény kiváló teljesítmény és gyors kapcsolódás mellett

2020. augusztus 26. -

A Zyxel Networks ma bemutatta WiFi 6 hozzáférési pont (AP) termékcsaládjának két legújabb tagját, a WAX610D és NWA210AX modelleket, amivel teljeskörű megoldási portfoliót kínál a kis- és középvállalkozások számára.

Tovább

Az új Zyxel switch a felhőn keresztül valamint CLI és SNMP módban is kiválóan működik

2020. július 26. -

A tajvani hálózati kommunikációs gyártó Zyxel Networks bemutatta legújabb GS2220 szériájának L2 hibrid switch eszközét, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt az oktatási intézmények és a vállalati hálózatok számára. A hármas kezelési lehetőségének köszönhetően felhőn, parancssoros felületen (CLI) vagy egyszerű hálózatkezelési protokollon (SNMP) keresztül is könnyedén irányítatható eszköz minden igényhez illeszkedve támogatja a hálózatokat. 

Kulcsszavak: Zyxel Nebula, switch, ZyXEL
Tovább

A Zyxel is beszáll az EU ingyenes WiFi programjába

2020. július 19. -

A Zyxel Networks bejelentette részvételét a WiFi4EU mozgalom elősegítésében. A program az Európai Bizottság kezdeményezése, amelyben az önkormányzatoknak nyújtanak segítséget az ingyenes WiFi hozzáférés kialakításához közparkokban, könyvtárakban vagy egészségügyi központokban. 

Tovább