Szűrés

A(z) ZyXEL kulcsszót tartalmazó cikkek

A felhőalapú Zyxel Nebula új firmwire frissítést kapott

2021. április 12. -

A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia és felhő alapú üzleti és otthoni hálózati megoldások szállítója, bejelentette, hogy az USG FLEX Firewall sorozata is bekerül az átfogó Nebula Felhő Hálózati megoldásába. Az újonnan kiadott ZLD5.0 firmware-verzióval felszerelve a megoldással a kis- és középvállalkozások számára is elérhetővé válnak az intelligens hálózati biztonsági képességek.

Tovább

Modernebb köntösben folytatja az NWA1123 sorozat

2021. január 26. -

A megváltozott ügyféligények miatt az NWA1123 hozzáférési pont sorozatának legújabb verziójával a Zyxel egy új, modernebb megjelenést vezet be a piacon.

Tovább

Megérkezett a továbbfejlesztett tűzfal sorozat a kisvállalkozásoknak

2020. november 18. -

A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia- és felhőalapú üzleti és otthoni hálózati megoldások szállítója ma bejelentette két új tűzfal, az USG FLEX 100W és az USG FLEX 700 érkezését, valamint a legújabb ZLD 4.60 firmware frissítést, amely kulcsfontosságú a biztonsági tűzfalak továbbfejlesztéséhez. 

Tovább

Az Armor G5 egyszerre akár 30 eszközre juttatja el a lehető leggyorsabb internetkapcsolatot

2020. november 1. -

A tajvani Zyxel Networks a magyar piacon is bemutatta az Armor G5 AX6000 12-Stream Multi-Gigabit Security WiFi 6 Routert. Az új hálózati eszköz a WiFi 6 lehetőségeit teljesen kihasználva nagyon erős kapcsolódást és gigabites sebességet nyújt a videós tartalmakat intenzíven használó otthonok részére.

Tovább