Szűrés

A(z) pályázat kulcsszót tartalmazó cikkek

Már lehet pályázni a Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlatra

2020. szeptember 9. -

A Magyar Telekom megújította és ismét elérhetővé tette a nonprofit szervezetek számára kínált ajánlatát, mellyel a nonprofit szektor digitalizációját kívánja támogatni. A Magenta1 Business/Nonprofit ajánlatra pályázni szükséges, melyre a szervezetek 2020. szeptember 25-ig küldhetik el jelentkezéseiket.

Tovább

IoT és VR alapú megoldások is nyertek a Vodafone Digitális Díjon

2019. április 25. -

Megvannak a 15 millió forint összdíjazású Vodafone Digitális Díj nyertesei. A 6 tagú zsűri 144 pályamű közül 8 nyertest hirdetett. Három kategóriában díjazták a legjobb pályaműveket: Digitális Gyerekek, Digitális Családok, Digitális Nonprofit szervezetek.

Tovább

Robotvezérlés AR-szemüveggel

2019. április 11. -

A Pécsi Tudományegyetem öt hallgatója nyerte meg az Epson pályázatán meghirdetett hat ipari robot egyikét. Az ipari és tudományos területről érkező zsűriben helyet foglalt a Magyar Tudományos Akadémia egyik Kutatóintézetének tudományos munkatársa is.

Tovább

HONOR kabalaállat tervező pályázat

2019. április 4. -

A különleges hátlapi dizájnjairól is ismert, főként fiataloknak szánt okostelefon márka kabalaállata a szuperképességekkel bíró husky, melynek a karakterterveit egy pályázat keretében álmodták meg a MOME hallgatói.

Tovább