Szűrés

A(z) pályázat kulcsszót tartalmazó cikkek

Együtt egy jobb internetért

2019. január 5. -

Belegondoltál már abba, mi lenne, ha te lennél Magyarország egyik legnépszerűbb influencere? Mit tennél, ha a legjobb barátod személyes adataival élnének vissza a világhálón?

Tovább

Hosszabbít “Az Év Honlapja” pályázat

2018. október 16. -

Meghosszabbított határidővel lehet még jelentkezni hazánk legrangosabb online marketing pályázatára, ‘Az Év Honlapjára’. A legjobb honlapokat, applikációkat, influencer kampányokat, marketing és technológiai megoldásokat 25 kategóriában várja a szakmai zsűri október 30-án éjfélig. Itt a legjobb lehetőség megmérettetni digitális marketinged!

Tovább

Az Év Legjobb Gamification Szakdolgozata pályázat

2018. október 11. -

Év Legjobb Gamification Szakdolgozata pályázat keretében 2018-ban az EcoSim, a JátékosLét, az InterSim és az Abagil Kft. közösen 13 szakmai munkát értékelt. Az év legjobb gamification szakdolgozata címet pedig Hittig Zsófia nyerte el, a szabaduló szobák hatását vizsgáló pályázatával, díja 50.000 Ft volt. 

Tovább

Kezdő Youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

2018. szeptember 25. -

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!” címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára. A nyertes pályázók 12 hónapig teljes körű ügynökségi támogatást kapnak a videócsatornájuk felépítéséhez.

Tovább